ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Αυτόν τον Ολυμπιακό αξίζουν οι φίλαθλοί μας"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην απόδοση που είχαν οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Βόλο και τόνισε πως αυτή την εικόνα αξίζει να βλέπουν οι φίλοι των ερυθρολεύκων.

Ο Ολυμπιακός φόρτσαρε στα τελευταία 20 λεπτά και συνέτριψε 5-0 τον Βόλο, κάνοντας το 3 στα 3 στη Super League. Η εικόνα αυτή άφησε ικανοποιημένο τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος στάθηκε στην απόδοση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο.

Παράλληλά, συνεχάρη τους παίκτες του Βόλου για την απόδοσή τους στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA: "Η εικόνα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο οφείλεται στην απόδοση του αντιπάλου. Και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν ήρθαν εδώ να παίξουν κλειστά. Είχαμε δυσκολίες στο α' ημίχρονο. Στο β' πήραμε πήραμε τον έλεγχο και βρεθήκαμε στο επίπεδο που έχουμε συνηθίσει να είμαστε. Ήταν μια δίκαιη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να είναι η αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος.

Στα πρώτα 45 λεπτά δεν είχαμε την απαραίτητα συγκέντρωση. Πήραμε ρίσκο από παίκτες που δεν ήταν έτοιμοι. Στην επανάληψη, όμως, είδαμε τον Ολυμπιακό που θέλουμε να βλέπουμε και αυτόν τον Ολυμπιακό αξίζουν οι φίλαθλοί μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ