ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Ασυνήθιστη επιθετικότητα από τους παίκτες του Αστέρα"

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε ότι ο Αστέρας έπαιξε με ασυνήθιστη επιθετικότητα κόντρα στον Ολυμπιακό. Το παράπονο που εξέφρασε ο Πορτογάλος προπονητής για τον τρόπο παιχνιδιού των Αρκάδων.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 0-5 στην Τρίπολη τον Αστέρα, αλλά έχασε με τραυματισμό τον Γκιλιέρμε. Ο προπονητής των "ερυθρόλευκων", Πέδρο Μαρτίνς, στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου στην "ασυνήθιστη επιθετικότητα" των παικτών της αρκαδικής ομάδας. Ο Πορτογάλο ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Λυπούμαστε πραγματικά για τον τραυματισμό του Γκιλιέρμε, λυπούμαστε για τον τρόπο που έγινε. Είδαμε από τους παίκτες του Αστέρα μια ασυνήθιστη επιθετικότητα που σε τόσα παιχνίδια δεν έχουμε ξαναδεί. Λυπούμαστε που τους είδαμε σήμερα να είναι τόσο επιθετικοί απέναντί μας. Περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Γκιλιέρμε.

Από εκεί και πέρα, κάναμε παιχνίδι υψηλού επιπέδου. Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ στο δεύτερο, αλλά είχαν ποιότητα οι αμυντικοί του Αστέρα. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Έχουμνε βρει το ένστικτο του εκτελεστή στα τελειώματα. Μας έλειπε το τελείωμα των φάσεων σε άλλα παιχνίδια".

Για την κλήρωση του Europa League:

Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε τώρα για τις ομάδες του Europa League. Αύριο μετά την κλήρωση θα τα πούμε για τον αντίπαλο που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε".

Για το αν συμπεριλάμβανε τον Σουντανί στην ευρωπαϊκή λίστα ύστερα και από εμφανίσεις σαν αυτή:

"Φυσικά και ξεκάθαρα ο Σουντανί θα είχε θέση στη λίστα της Ευρώπης. Τρεις - τέσσερις μήνες μετά την πάρα πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει, βλέπουμε πως έχει αλλάξει το ποδόσφαιρό του, έχει εξελιχθεί πάρα πολύ. Αν έπρεπε αύριο να αποφασίσω, η απόφασή μου θα ήταν τελείως διαφορετική από ατή που είχα πάρει πριν από 3-4 μήνες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αστέρας - Ολυμπιακός 0-5: Υπερηχητικός
Βαριά κάκωση ο Γκιλιέρμε, στο νοσοκομείο και ο Αβραάμ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ