ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Άλλαξε το τσιπ ο Βαλμπουενά, παρασύρει όλη την ομάδα"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε μετά το 3-2 επί της Λαμίας ότι ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι παίκτης που παρασύρει την ομάδα με το πάθος του και ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αποκτήσει αντί-Σουντανί.

Τον λόγο για τον οποίο δυσκολεύτηκε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Λαμία ανέλυσε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ματιέ Βαλμπουενά που άλλαξε ριζικά την εικόνα του Ολυμπιακού, ενώ απάντησε σε ερώτηση για το αν αποκτηθεί αντί-Σουντανί:

- Γιατί έφτασε ο Ολυμπιακός να βάλει στο ματς Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί για να μπορέσει να εξασφαλίσει την πρόκριση;

"Είναι αλήθεια ότι δεν ήμασταν γρήγοροι, συγκεντρωμένοι και ποιοτικοί στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό οφείλεται και στην απόδοση της Λαμίας, μια δουλεμένη ομάδα που δυσκολεύει τους αντιπάλους της, δέχεται λίγα γκολ. Η καλή οργάνωσή της μας δυσκόλεψε να αναπτύξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Στο β' βελτιώθηκε η ομάδα και συνολικά η ποιότητα της ομάδας. Παίξαμε με περισσότερη θέληση, είχαμε μεγαλύτερη ταχύτητα. Βάλαμε τρία γκολ από στημένες φάσεις, το 3-2 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα, θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει περισσότερα γκολ. Ξεπεράσαμε τα εμπόδια στο δεύτερο ημίχρονο".

Ήταν το ματς πιο δύσκολο από όσο το περιμένατε; Είχατε στο μυαλό και το περσινό αντίστοιχο παιχνίδι;

"Δεν υπάρχουν εύκολα ματς, όλα τα αντιμετωπίζουμε ως επικίνδυνα. Ο πρώτος μπορεί να χάσει από τον τελευταίο. Σήμερα απλά δεν ήμασταν όσο καλοί έπρεπε. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία και ταχύτητα. Δεν υποτιμούμε τον αντίπαλό μας, ειδικά σε τέτοια παιχνίδια".

- Τι είπατε στο ημίχρονο στους ποδοσφαιριστές σας και είχαν καλύτερη απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο;

"Ότι θα έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί, να έχουμε μεγαλύτερη ταχύτητα. Όλοι ανέβασαν την απόδοσή τους, πολλοί στο πρώτο ημίχρονο δεν έκαναν αυτό που έπρεπε".

- Είναι το πάθος του Βαλμπουενά σημείο αναφοράς;

"Ξεκάθαρα. Είναι παίκτης που παίζει με χαρά και τη μεταδίδει. Παρασύρει την ομάδα για να παίξει με πάθος και όρεξη. Γενικότερα όμως όλη η ενδεκάδα ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με το πρώτο. Άλλαξε το τσιπ όμως".

- Θα πορευτείτε με τους υπάρχοντες παίκτες μετά τον τραυματισμό του Σουντανί ή να περιμένουμε κάτι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους παίκτες;

"Είναι δύσκολο να βρούμε κάτι αυτή τη στιγμή. Θα θέλαμε παίκτη με φόρμα και αγωνιστικό ρυθμό και αυτό δεν είναι εύκολο να συμβεί. Μέσα στην ομάδα μπορούμε να βρούμε λύσεις. Ο Λάζαρος, ο Κώστας, ο Λαζάρ μπορούν να καλύψουν την απουσία του Σουντανί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - Λαμία 3-2: Η πρόκριση του Βαλμπουενά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ