ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Άδικα πήρε την πρώτη κίτρινη ο Σεμέδο"

Μαρτίνς: "Άδικα πήρε την πρώτη κίτρινη ο Σεμέδο"

Το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ αφιερώθηκε στον Ρούμπεν Σεμέδο, στην αποβολή του και στις τελευταίες επιδόσεις με τον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε μετά τη νίκη (0-1) επί του ΟΦΗ για τον Ρούμπεν Σεμέδο, το περιστατικό του με το ball boy και τις επιδόσεις του στα τελευταία ματς. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι ο παίκτης του δεν έπρεπε να δεχτεί την πρώτη κίτρινη.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, καθώς έριξε κάτω το ball boy.

Για το παιχνίδι:

"Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι μεγάλης προσπάθειας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, είχε και ο ΟΦΗ μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά εμείς εκμεταλλευτήκαμε μία από τις τρεις ευκαιρίες που είχαμε και πήραμε το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν ανοιχτό, πολλές μεταβιβάσεις και από τις δύο ομάδες. Μπορούμε να πούμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ είχε περισσότερη δραστηριότητα, αλλά ήμασταν σταθεροί και κρατήσαμε το αποτέλεσμα. Ήταν ένα ματς στο οποίο δεν παίξαμε καλά, αλλά προσπαθήσαμε πολύ και πήραμε το αποτέλεσμα".

Για τον Ελ Αραμπί που εκτός από την ικανότητα στο γκολ, δίνει και ασίστ:

"Είναι από τους παίκτες που μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι ολοφάνερο ότι είναι πολύ ανεβασμένος στην απόδοσή του. Θέλω όμως να αναφερθώ στη συνολική καλή λειτουργία της ομάδας σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια ομάδα που δυσκολεύει τους αντιπάλους. Ο ΟΦΗ δουλεύει καλά και αναγκάζει τον αντίπαλο να δουλέψει πολύ για να πάρει αποτέλεσμα. Παρόλο που δεν είχαμε ποιότητα και επιθετικά δεν δουλέψαμε καθόλου καλά, ήμασταν σταθεροί και πήραμε το αποτέλεσμα. Αυτές οι νίκες μπορούν να σε οδηγήσουν στο πρωτάθλημα".

Για τα λάθη που κάνει στα τελευταία ματς ο Σεμέδο και για το αν μίλησε μαζί του μετά το περιστατικό με το ball boy και την αποβολή του:

"Δεν συμφωνώ μαζί σας. Στα 90 λεπτά που έπαιξε σήμερα δεν έχουμε κάποιο παράπονο από τον Σεμέδο. Έχετε δίκιο για τα πρώτα 20 λεπτά στο παιχνίδι με τον Άρη. Όλοι οι παίκτες έχουν καλές και κακές στιγμές. Σήμερα και αυτός και ο Μπα ήταν πολύ καλοί. Ήταν στο ύψος των απαιτήσεων του αγώνα. Αν θέλετε να μιλήσουμε για την αποβολή του, δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω δει τι έχει συμβεί. Μπορώ όμως να σας πω ότι η πρώτη κίτρινη που πήρε δεν ήταν. Έγινε πολύ κοντά μου. Δεν έγινε φάουλ ούτε πρόκειται για κίτρινη κάρτα. Με τους παίκτες μου έχω κάνει συζητήσεις, αλλά δεν μπορώ να τις δημοσιοποιήσω".

Για το αν θεωρεί αδικαιολόγητη τη συμπεριφορά του Σεμέδο:

"Να είστε σίγουροι ότι μόλις δω τη φάση θα τοποθετηθώ. Δεν έχω προλάβει να δω τι έχει συμβεί. Όταν το δω με τα μάτια μου, θα τοποθετηθώ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ