ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάρκο Σίλβα: "Να φτάσουμε στο όνειρο της πρόκρισης"

Μάρκο Σίλβα: "Να φτάσουμε στο όνειρο της πρόκρισης"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, έθεσε ως στόχο των "ερυθρολεύκων" δύο (ακόμη) νίκες στο Champions League προκειμένου η ομάδα να αγκαλιάσει το στόχο της, να περάσει στην επόμενη φάση.

Το πορτογαλικό τηλεοπτικό κανάλι, Antena 1, επικοινώνησε με τον τεχνικό του Ολυμπιακού και πρώην της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Μάρκο Σίλβα, για το ντέρμπι της πρωτεύουσας με τη Μπενφίκα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Primeira Liga.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στη συζήτηση αναφέρθηκε και η πορεία του Σίλβα στον Ολυμπιακό. Ο Ίβηρας προπονητής δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στο μέλλον στην πατρίδα του, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στη δουλειά του στους "ερυθρόλευκους".

"Δεν κρύβω ότι είναι ένας στόχος να επιστρέψω στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι πολύ συγκεντρωμένος στη δουλειά μου στον Ολυμπιακό. Η νίκη κόντρα στην Άρσεναλ ήταν ιστορική, κανείς δεν το περίμενε. Τώρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ακόμη δύο νίκες για να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας, να βρεθούμε δηλαδή στην επόμενη φάση. Είμαι ευχαριστημένος με την εκκίνηση και τη δουλειά που γίνεται", υποστήριξε σε σχέση με την εν Ελλάδι περιπέτειά του, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα.

Για το ματς της Μπενφίκα με τη Σπόρτινγκ είπε: "Είναι ένα ματς με ειδικά χαρακτηριστικά, έχει όλα τα φόντα για να είναι ένα μεγάλο ματς. Ισορροπημένο, όπως την προηγούμενη σεζόν, όταν τα ματς ήρθαν ισόπαλα. Θα δούμε τι θα συμβεί, αυτή τη σεζόν."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ