ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Τα θέλουμε όλα"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Μαρινάκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε την Πέμπτη (7/9) στο Ρέντη και εμψύχωσε παίκτες και προπονητή, στέλνοντας μήνυμα... υπεροχής. Ετοιμάζει δίδυμο Ρομαό - Ένχελς ο Χάσι, 300 απούλητα εισιτήρια για Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Για τον Ολυμπιακό ακολουθεί δύσκολη σειρά αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μέχρι σήμερα όλα έχουν κυλήσει ιδανικά για την ομάδα του Πειραιά, με δεδομένο ότι κατακτήθηκε η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, αλλά και οι δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στη Super League.

Η συνέχεια είναι ακόμη πιο... ζόρικη για τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι καλούνται να παίξουν πρώτα στα Πηγάδια με την Ξάνθη το Σάββατο (9/9, 20.30) και την Τρίτη (12/9, 21.45) με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στο "Γ. Καραϊσκάκης". Την Πέμπτη (7/9) ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, με σκοπό να μιλήσει σε παίκτες και προπονητή, ώστε να τους τονώσει το ηθικό, αλλά και να ξεκαθαρίσει ότι απαιτείται ανάλογη συνέχεια σε όλες τις διοργανώσεις.

" Είμαστε και φέτος πολύ δυνατοί και τα θέλουμε όλα" ανέφερε το αφεντικό του Ολυμπιακού, στέλνοντας και το εξής μήνυμα, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Ξάνθη: "Πρέπει η ομάδα να κάνει αυτό που μπορεί και να δώσει χαρά στον κόσμο". Ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ΠΑΕ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μεταξύ των παικτών και του προπονητή, ενώ είχε και συνάντηση με τους αρχηγούς, στους οποίους εξέφρασε τη στήριξή της διοίκησης.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΡΟΜΑΟ - ΕΝΧΕΛΣ

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς επέστρεψε τραυματίας από τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική Σερβίας. Ο Σέρβος κεντρκός αμυντικός έχει ενοχλήσεις στο πόδι και θα χάσει τα ματς με Ξάνθη, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Αστέρα Τρίπολης. Πιθανότατα θα είναι ετοιμοπόλεμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γιουβέντους στις 27 του μήνα για το Champions League.

Αυτή η εξέλιξη υποχρεώνει τον Μπέσνικ Χάσι να αναπροσαρμόσει τα σχέδιά του για το κέντρο της άμυνας. Η επιλογή του για τα μετόπισθεν είναι το δίδυμο Ρομαό - Ένχελς. Έτσι, ο Βέλγος στόπερ θα κάνει κατά τα φαινόμενα ντεμπούτο στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

Λίγες ημέρες πριν το ματς με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, έχουν απομείνει μόλις 300 εισιτήρια και πωλούνται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της πειραϊκής ΠΑΕ (οι τιμές τους ξεκινούν από τα 55 ευρώ), ωστόσο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρχουν την Παρασκευή ευχάριστα νέα από την... Πορτογαλία.

Ευχάριστα για όσους δεν έχουν ακόμα προμηθευτεί και θέλουν να δουν διά ζώσης το ματς, αφού αναμένεται θετική απάντηση από την ομάδα της Λισσαβώνας αλλά και την UEFA για επιστροφή εισιτηρίων. Στην περίπτωση μάλιστα αυτή θα ανοίξουν το Σάββατο τα εκδοτήρια στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ