ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, ζήτω ο Ολυμπιακός"

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2020 / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2020 / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Βαγγέλης Μαρινάκης, με ανάρτηση στα social media, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κατάκτηση του νταμπλ και τόνισε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι η ακόμα καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ στον τελικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου και πανηγύρισε το νταμπλ για την αγωνιστική περίοδο 2019/20. "Χρυσός" σκόρερ για τους Πειραιώτες ήταν ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς με όμορφο διαγώνιο σουτ στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης.

Όπως είναι λογικό, απόλυτα ευχαριστημένος για την πορεία της ομάδας έμεινε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος με ανάρτηση στα social media εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ τόνισε πως στόχος είναι η ακόμα καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία τη νέα σεζόν.

Η ανάρτηση:

Κλείσαμε σήμερα μια πολύ μεγάλη σε διάρκεια αγωνιστική χρονιά κερδίζοντας το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και κάνοντας μια πολύ καλή πορεία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μια πραγματικά εξαιρετική χρονιά τόσο σε αγωνιστικά αποτελέσματα όσο και σε συλλογική απόδοση. Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυνατά, με πίστη και προσήλωση για το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και μια ακόμα καλύτερη Ευρωπαϊκή πορεία και στη νέα σεζόν!

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, ζήτω ο Ολυμπιακός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 0-1: Κόκκινη κυριαρχία
Ολυμπιακός: Η απονομή του Κυπέλλου και οι πανηγυρισμοί για το νταμπλ
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ο πανηγυρισμός Μαρινάκη μετά τη λήξη του τελικού
Βασίλης Τοροσίδης: Το photostory της τελευταίας βραδιάς της καριέρας του
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ