ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης σε παίκτες: "Θα νικήσετε Άρσεναλ και ΠΑΟΚ"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στα αποδυτήρια μετά το Ολυμπιακός - Πανιώνιος και έδωσε το σύνθημα ενόψει των σημαντικών αγώνων με Άρσεναλ για το Europa League και ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο βρέθηκε στα αποδυτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης" και μίλησε στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό επιτελείο ενόψει των σημαντικών αγώνων που ακολουθούν με την Άρσεναλ εντός έδρας και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο κ. Μαρινάκης εξέφρασε την πεποίθηση πως οι "ερυθρόλευκοι" θα νικήσουν τόσο την Άρσεναλ όσο και τον ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας πως οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν αποδείξει την αξία τους και είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα.

"Έχετε μπροστά σας δύο σημαντικούς αγώνες. Δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα γιατί δείξατε την αξία σας και στα προκριματικά του Champions League, όπως και στους ομίλους παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο με ισχυρούς αντιπάλους, καθώς επίσης και στην Ελλάδα. Είστε πάρα πολύ καλοί παίκτες και στην Ελλάδα οι καλύτεροι. Και την Άρσεναλ θα κερδίσετε. Και στην Τούμπα θα πάτε να κερδίσετε. Δε χρειάζονται πολλά λόγια. Να έχετε πίστη και παίξτε με δύναμη και πάθος. Προκριθείτε να γράψετε ιστορία. Να προχωρήσουμε δυναμικά στην Ευρώπη και να φθάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος", ήταν τα λόγια του ιδιοκτήτη της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 4-0: Σαρωτικός
Προπόνηση
Super League: Η βαθμολογία μετά τις νίκες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ
Έτσι περιέγραψε ο Sport24 Radio 103,3 τα γκολ στο Ολυμπιακός - Πανιώνιος
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ