ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Παικταράδες, ανακοινώσεις από Δευτέρα"

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει "παικταράδες" και συνέστησε στους οπαδούς της ομάδας του να κάνουν υπομονή για να διαβάσουν τις ανακοινώσεις την επόμενη εβδομάδα.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23/5) στο πάρκο Γεννηματά στα Καμίνια, στην κεντρική του ομιλία ενόψει των δημοτικών εκλογών. Λίγο πριν ολοκληρώσει την τοποθέτησή του, αναφέρθηκε στην ομάδα του και στις μεταγραφές "παικταράδων" που ετοιμάζει.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: " Οι μεταγραφές ήδη ξεκίνησαν, παικταράδες. Κάντε λίγο υπομονή να ακούσετε τις ανακοινώσεις από Δευτέρα". Υπενθυμίζεται ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο 35χρονος Γάλλος Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος εφόσον περάσει επιτυχώς από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί, θα υπογράψει.

Οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να κινηθούν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, ώστε να ενισχύσουν την ομάδα. Άλλωστε την Τετάρτη (23/5) ο Μαρινάκης δήλωσε στα "Παραπολιτικά 90,1": "Σημασία έχει να πάει καλά ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη και να πάρει το πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα γίνονται. Θα δείτε όταν θα τον ανακοινώσουμε τον παίκτη και είναι καλός παίκτης. Έχουμε πάρει πολλούς παίκτες, όχι μόνο έναν. Όταν έρθει η ώρα θα τους ανακοινώσουμε. Θα τους ανακοινώσουμε σε λίγο καιρό".

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης, κλήθηκε να τοποθετηθεί για τον Μάρκους Μπεργκ και υποστήριξε στον Realfm 97.8: Θα δούμε, θα δούμε για τον Μπεργκ. Για τον Βαλμπουενά σας είπα ξεκάθαρα. Για τον Μπεργκ οι προβληματισμοί οι δικοί σας υπάρχουν και σε άλλους". Δρομολογημένη φαίνεται να είναι και η μεταγραφή του Μπρούνο, που έπαιζε στον Ατρόμητο τον τελευταίο 1,5 χρόνο ως δανεικός από τη Λιντς ΛΑΣΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρινάκης για Βαλμπουενά: "Θα δείτε όταν θα τον ανακοινώσουμε"
Ολυμπιακός: Δευτέρα στην Αθήνα ο Βαλμπουενά
Ματιέ Βαλμπουενά: Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Γάλλο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ