ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Ο Ολυμπιακός παραμένει ΝΙΚΗΤΗΣ και ΘΡΥΛΟΣ"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook, έκανε δήλωση για την ευρωπαϊκή επιτυχία των τμημάτων βόλεϊ του συλλόγου.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού γιορτάζει την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου αλλά και ενός ευρωπαϊκού τελικού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του τελικού του Challenge Cup στο ΣΕΦ, με ανακοίνωση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, αποθέωσε τα δύο τμήματα βόλεϊ για τις σημερινές επιτυχίες.

Διαβάστε αναλυτικά το post του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού: " Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, για την σπουδαία αθλητική ιστορία που έζησε σήμερα η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! Οι δύο ομάδες βόλεϊ σε ευρωπαϊκούς τελικούς, την ίδια μέρα! Γεγονός μοναδικό, στα παγκόσμια αθλητικά χρονικά.

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα των Γυναικών, που κατέκτησε τον ευρωπαϊκό τίτλο γράφοντας μία ακόμα χρυσή σελίδα δόξας!

Θερμά συγχαρητήρια και στην ομάδα Ανδρών για τη συμμετοχή στον τελικό! Για εμάς είναι Πρωταθλητές Ευρώπης.

Η σημαία της υπερηφάνειας των περισσοτέρων Ελλήνων, κυματίζει στις κορυφές και ο ΘΡΥΛΟΣ του Ελληνικού αθλητισμού είναι μια παγκόσμια πολυαθλητική υπερδύναμη.

Από τις ρίζες του Ολυμπισμού μέχρι την σημερινή εκπροσώπηση της αθλητικής Ελλάδας, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παραμένει αυτό που τον έταξε η μοίρα: ΝΙΚΗΤΗΣ και ΘΡΥΛΟΣ."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ