ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Κινήσεις για να νικήσουμε κάθε εμπόδιο"

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÐÅÔÉÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÐÅÔÉÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, δεσμεύτηκε να κάνει τέτοιες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, ώστε να μπορέσει η ομάδα του "να νικήσει κάθε εμπόδιο" και να επιστρέψει στους τίτλους.

Το Σάββατο (18/5) το πρωί πραγματοποιήθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" το 12ο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7, όπου το παρών έδωσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης. Το αφεντικό των "ερυθρόλευκων" έστειλε το μήνυμα για τη νέα σεζόν ότι θα γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις, ώστε να μπορέσει η ομάδα να επανέλθει στους τίτλους.

Μεταξύ άλλων ο Μαρινάκης ανέφερε: "Ήταν μια χρονιά που είχαμε την καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα και ο κόσμος το αναγνώρισε με τη μαζική του παρουσία και το σωστό χειροκρότημα στους παίκτες και τον προπονητή μας. Θα θυμόμαστε για πάντα το ιστορικό βράδυ με τη Μίλαν! Από άποψη ονόματος του αντιπάλου και σε ένα παιχνίδι που μπορεί να ήταν ομίλων, αλλά ουσιαστικά ήταν νοκ άουτ, ο αποκλεισμός της Μίλαν ήταν η ιστορικότερη πρόκριση μας".

Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο έστειλε το εξής μήνυμα: " Του χρόνου θα κάνουμε τις κινήσεις που χρειαζόμαστε για να έχουμε μια ομάδα που θα υπερνικήσει κάθε εμπόδιο. Στόχος μας είναι το Πρωτάθλημα ενώ και στην Ευρώπη θέλουμε να προχωρήσουμε. Εμείς άλλωστε είμαστε η ομάδα που φέρνει τους περισσότερους βαθμούς στη χώρα μας".

Ακολούθως αναφέρθηκε στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό: "Ο άθλος τους Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θα συνεχιστεί. Είμαστε ο μόνος σύλλογος στην Ευρώπη που έχει καταφέρει τόσα κατορθώματα σε μια δεκαετία. Με ότι είναι απαραίτητο για την επιβίωση και την υγεία του Ερασιτέχνη θα συνεχίσουμε στο δρόμο των επιτυχιών. Έχω δεσμευτεί και στο παρελθόν ότι με προσωπικά μου έξοδα θα φτιαχτεί ένα κολυμβητήριο για να στεγάσει τα τμήματα πόλο που κατακτούν ευρωπαϊκές κορυφές αλλά και την κολύμβηση και θα είναι ένα στολίδι του Πειραιά μας. Περιμένουμε να μας δοθεί ο χώρος".

Στο τέλος της ομιλίας του ο Βαγγέλης Μαρινάκης επεσήμανε: "Για την πόλη του Πειραιά θέλω να πω ότι είμαστε εδώ για να προσφέρουμε. Ξέρετε ότι Πειραιάς και Ολυμπιακός είναι ένα! Και αυτές τις ημέρες που περπατάω στους δρόμους του Πειραιά ή σε εκδηλώσεις που βρίσκομαι με κάνει πολύ χαρούμενο το ότι νοιώθω ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια. Βλέπω ανθρώπους για παράδειγμα που εργάστηκαν στον Ολυμπιακό και τώρα δεν είναι στην ομάδα να είναι δίπλα μας και να μας υποστηρίζουν με πάθος. Αυτό θέλω και από εσάς. Να είστε αγαπημένοι. Είμαστε όλοι μια οικογένεια. Είμαστε νικητές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - Νότιγχαμ Φόρεστ: Ανακοινώθηκε η μέρα και η ώρα του φιλικού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ