ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Καταπληκτικός ηγέτης εντός κι εκτός γηπέδου ο Τουρέ"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΡΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΡΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξήγησε τον λόγο που τον ώθησε να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του Γιαγιά Τουρέ, προκειμένου ο Ιβοριανός σταρ να ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού μίλησε στην ιστοσελίδα " insideworldfootball" με αφορμή την επιστροφή του Γιαγιά Τουρέ στους "ερυθρόλευκους", εξηγώντας τι ήταν αυτό που εκτίμησε στον Ιβοριανό, ενώ εξέφρασε τη σιγουριά του για τον κομβικό ρόλο του 35χρονου μέσου στην ομάδα.

"Όταν συνειδητοποίησα πως για τον Γιαγιά η ιδέα της επιστροφής του στον Ολυμπιακό ήταν σαν να επιστρέφει στο σπίτι, η μόνη επιλογή για μένα ήταν να εκπληρώσω τις ανάγκες του και να διασφαλίσω ότι ένα όνειρο θα γίνει πραγματικότητα για τους υποστηρικτές μας και για τον Γιαγιά.

Δεν έχω αμφιβολία ότι θα είναι ένας καταπληκτικός ηγέτης τόσο στο γήπεδο όσο και έξω από αυτό, για τον Ολυμπιακό", είναι όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, με την ιστοσελίδα να υποστηρίζει πως ο Ιβοριανός δεν είναι απλά ένας θρύλος του ποδοσφαίρου για τους φίλους των Πειραιωτών, που πλέον τον κατατάσσουν στην κατηγορία των "Αθάνατων".

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ