ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Και 10 Νότιγχαμ να αγοράσω, ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ' όλα"

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την φιέστα είπε πως το deal με τη Νότιγχαμ τελειώνει σύντομα, αλλά δεν επηρεάζει τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη και του συνέστησε... υπομονή, απάντησε για τα δικαστικά και πιθανούς "συμπαίκτες" στην διοίκηση. (VIDEO)

Μετά την φιέστα του Ολυμπιακού στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσε το... στίγμα για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος και έδωσε απαντήσεις για πολλά θέματα που αφορούν την ομάδα και το μέλλον της.

Μεταξύ άλλων, είπε πως το deal με τη Νότιγχαμ ολοκληρώνεται, αλλά και 10 να αγοράσει, ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ' όλα, αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη και του συνέστησε... υπομονή να βλέπει τους Πειραιώτες να σηκώνουν πρωταθλήματα, απάντησε για τα δικαστικά ζητήματα που αφορούν την ομάδα του και για πιθανούς "συμπαίκτες" στην διοίκηση του Ολυμπιακού. Επίσης, είπε πως ο τελικός του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ.

"Είναι μια μεγάλη γιορτή. Το χαρήκαμε ιδιαίτερα. Πανηγυρίσαμε το 44ο πρωτάθλημα, το 7ο συνεχόμενο. Όλοι μαζί, σαν μία οικογένεια και περάσαμε πολύ όμορφα", σχολίασε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα σοβαρά επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ:

"Αυτό που έγινε χθες στο Βόλο ήταν εξευτελισμός για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και μετρημένοι στις δηλώσεις μας, γιατί μας ακούν εκατομμύρια φίλαθλοι. Μπορούμε να τους επηρεάσουμε. Οπότε, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην χάνουμε το μέτρο. Να μην είμαστε αμετροεπείς και ανερμάτιστοι. Αυτά είναι πολύ σημαντικά. Θα πρέπει οι άνθρωποι που ηγούνται να είναι προσεκτικοί στις δηλώσεις του.

Αυτό που έγινε χθες πρέπει να ξεχαστεί πολύ γρήγορα γιατί μας ξεφτιλίζει όλους. Ήταν ένα ματς που δεν έπρεπε να γίνει στο συγκεκριμένο μέρος. Έπρεπε να το σκεφτούν πολύ πιο σοβαρά. Δεν πρέπει να συζητάμε άλλο γι' αυτό. Θα πρέπει να το σβήσουμε να απ' τη μνήμη μας γιατί μας κάνει κακό. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε μία προσπάθεια, αν μπορούμε να κάνουμε πέντε καλά πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για την επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού: "Η επόμενη ημέρα για τον Ολυμπιακό θα είναι καλύτερη. Θα ενισχυθούμε. Όπως σας είχα πει πριν από 15 ημέρες, θα μπορούσαμε να κάνουμε πέντε πράγματα παραπάνω για το σύλλογο. Δυστυχώς τις τελευταίες 15 ημέρες αντί να κοιτάζουμε τη δουλειά μας, όλος ο χρόνος μας έχει να κάνει με δικαστήρια, έχει να κάνει μ' όλους αυτούς τους ελεεινούς, οι οποίοι δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν απ' το να δημιουργούν προβλήματα στο σύλλογο.

Είτε είναι κάτω στον Πλατανιά είτε έχουν να κάνουν με τους... Λασκαράκηδες και μ' όλους αυτούς τους παρατηρητές. Προσπάθησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα απ' το τίποτα. Αυτά δεν είναι σωστά πράγματα. Ο καθένας πρέπει να κοιτάζει την ομάδα του. Να κοιτάξει τι μπορεί να κάνει μέσα στην ομάδα του για να δυναμώσει και να παίρνουν τα πρωταθλήματα και τις νίκες μέσα στο γήπεδο. Τίποτα παραπάνω. Και φυσικά με λίγα λόγια και πολλά έργα".

Για το θέμα της αγοράς της Νότιγχαμ Φόρεστ: "Έχω τοποθετηθεί και στο παρελθόν. Και δέκα Νότιγχαμ να αγοράσω και πενήντα Νότιγχαμ να αγοράσω, ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ' όλα. Σας λέω, λοιπόν, πως το deal με τη Νότιγχαμ θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Τόσο η Λίγκα όσο κι οι Αρχές είναι πολύ χαρούμενες να συνεργαστούν μαζί μας. Τώρα τι λέει ο καθένας εδώ, δεν έχει καμία σημασία. Τα έχουμε χορτάσει. Ο Ολυμπιακός θα επωφεληθεί από αυτή τη συμφωνία. Θα το δείτε στην πορεία".

Για τις δηλώσεις του Σαββίδη για τον Ολυμπιακό: "Νομίζω πως σήμερα απαντήσαμε με το 44ο πρωτάθλημα. Του χρόνου θα έχουμε το 45ο. Υπομονή να έχει ο κύριος Σαββίδης να μας βλέπει να πανηγυρίζουμε τα πρωταθλήματα. Κι ο ίδιος να προσπαθήσει να κάνει κάτι καλύτερο για την ομάδα του. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Εγώ έχω υποσχεθεί 20 πρωταθλήματα. Ας κάνει υπομονή ο Σαββίδης και ο κάθε Σαββίδης. Όταν πάρουμε 20 σερί πρωταθλήματα, το ξανασυζητάμε. Ο Ολυμπιακός θα είναι πιο δυνατός. Εγώ εδώ είμαι, εδώ είναι η μεγάλη μου αγάπη. Τώρα, για τα άλλα που λένε, για Κινέζους, Γιαπωνέζους...

Μακάρι η COSCO, που είναι μία μεγάλη εταιρεία, να μπορούσε να συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό. Μέχρι τώρα ούτε ένα εισιτήριο δεν έχει αγοράσει η COSCO. Για να μην γελιόμαστε. Εμείς κοιτάζουμε να συνεργαστούμε με μεγάλες εταιρείες σ' όλον τον κόσμο, οι οποίες θα μπορούν να σπονσοράρουν το σύλλογο και να διαφημίσουν τα προϊόντα τους. Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο, κοιτάζουμε και Κινέζους και Ευρωπαίους και Αμερικάνους και ο,τιδήποτε. Ο Ολυμπιακός έχει το λαό του. Έχει κι εμένα που έχω όρεξη. Δεν μας έχουν πάρει τα χρόνια. Συνεχίζουμε δυνατά και μην ανησυχείτε. Και του χρόνου, όλοι μαζί εδώ, θα γιορτάσουμε και θα το ξανασηκώσουμε".

Δείτε σε VIDEO τις δηλώσεις του:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ