ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης για Τσόρι: "Η πόρτα του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον..."

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
(ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Τσόρι Ντομίνγκες έπεσαν με την τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη μέσω facebook, με τον πρόεδρο των Πειραιωτών να αποχαιρετά και να ευχαριστεί τον Αργεντίνο για όσα πρόσφερε στον σύλλογο.

Από τη στιγμή που δεν μπήκε στο αεροπλάνο για το Ζέεφελντ, έμοιαζε απίθανο για τον Τσόρι Ντομίνγκες να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Άλλωστε και στο διάστημα που προηγήθηκε της αναχώρησης των Πειραιωτών για την Αυστρία, οι πληροφορίες έλεγαν πως ο Αργεντίνος πολύ δύσκολα θα φορά τα ερυθρόλευκα την επόμενη σεζόν. Όπως και να 'χει, ο Ντομίνγκες αποτελεί παρελθόν για τους "ερυθρόλευκους".

Οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό έπεσαν με την τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη μέσω facebook, με τον πρόεδρο των Πειραιωτών να ευχαριστεί τον 36χρονο μεσοεπιθετικό για όσα πρόσφερε στον σύλλογο. Τονίζοντας ότι η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Τσόρι Ντομίνγκες.

"Θέλω εκ μέρους της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να ευχαριστήσω τον Τσόρι για την προσφορά του στον Σύλλογο. Με τη μεγάλη του ποιότητα, το πάθος του και την προσφορά στην ομάδα την οποία αγάπησε πραγματικά, έγινε ένας ποδοσφαιριστής που δικαίως θα συγκαταλέγεται στις σημαίες της Ιστορίας μας.

Με τον Τσόρι είχαμε μια ιδιαίτερη σχέση, η οποία δοκιμάστηκε σε δύσκολες στιγμές, όμως στο τέλος αναδειχθήκαμε νικητές.

Του εύχομαι τα καλύτερα και η πόρτα του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον...", ήταν το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ