ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης για Νότιγχαμ Φόρεστ: "Ο ουρανός ειναι το όριο"

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Bαγγέλης Μαρινάκης έβαλε ψηλά τον πήχη όσον αφορά στους άμεσους στόχους της Νότιγχαμ Φόρεστ μιλώντας στο BBC, τονίζοντας πως επιθυμεί να πετύχει στον αγγλικό σύλλογο όπως και στον Ολυμπιακό (VIDEO).

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό "BBC" έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού με την Νότιγχαμ Φόρεστ το βράδυ της Τρίτης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"( 3-0) με τον διοικητικό ηγέτη των "ερυθρολεύκων" να ξεκαθαρίζει πως μεγάλος στόχος του αγγλικού συλλόγου δεν είναι άλλος από το να επιστρέψει στην Premier League από την οποία απέχει από το 1999.

Πέρα από τον αγωνιστικό στόχο, ο πρόεδρος των Πειραιωτών και ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ μίλησε επίσης για την ανοικοδόμηση του "City Ground" και τη βούληση που υπάρχει για τις προπονητικές εγκαταστάσεις ενώ έστειλε και μήνυμα στους φίλους του αγγλικού συλλόγου πως μπορεί να επαναλάβει σε αυτούς τις επιτυχίες που έχει στο ενεργητικό του με τον Ολυμπιακό.

"Η σταθερότητα είναι πολύ σημαντική για μια ομάδα. Αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε μια αλλαγή, θα το κάνουμε.

Θέλουμε έναν προπονητή που να δίνει έξτρα δύναμη στην ομάδα. Δεν πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με μικρά πράγματα και να πούμε ότι δεν έχει σημασία, θα παίξουμε καλύτερα στον επόμενο αγώνα. Όχι, πρέπει να παίξουμε καλύτερα σε αυτόν τον αγώνα και να νικήσουμε.

Η βελτίωση και πρόοδος είναι ο στόχος μας. Δεν είναι εύκολο, δεν θέλω να υποσχεθώ πράγματα, θέλω να παραδώσω πράγματα, πρέπει να βάλουμε κάποιους καλούς παίκτες για να γεμίσουμε τα κενά και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να το κάνουμε.

Θέλουμε να πράξουμε όσα θέλουμε, βήμα προς βήμα, να βελτιώσουμε την υποδομή, να ανοικοδομήσουμε το City Ground, το οποίο είναι ένα πολύ σημαντικό έργο. Όλοι ανυπομονούν να χτίσουμε ένα νέο στάδιο.

Θέλουμε να βελτιώσουμε τις προπονητικές εγκαταστάσεις και, φυσικά, να βελτιώσουμε την ομάδα ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε εκεί όπου ανήκουμε. Ο ουρανός είναι το όριο.

Ό,τι έκανα στη ζωή μου, δεν ήρθε εύκολα, αλλά ό, τι και αν κάναμε μέχρι τώρα καταφέραμε να είμαστε πρωταθλητές, στις επιχειρήσεις μας, στον Πειραιά και στο ποδόσφαιρο με τον Ολυμπιακό, γιατί να μην το επαναλάβουμε αυτό και με την Νότιγχαμ;

Έχω πάθος σε ό,τι και αν κάνω. Το βλέπετε γύρω σας, μπορείτε να το δείτε στον Πειραιά. Και αυτό θέλω να πετύχω και στην Νότιγχαμ", δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην κάμερα του αγγλικού τηλεοπτικού σταθμού.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ