ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Δεν τελειώσαμε ακόμα, νίκη τώρα με Αστέρα"

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπήκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά το 4-0 επί της Κράσνονταρ, συνέστησε προσοχή ενόψει της ρεβάνς και ζήτησε νίκη απέναντι στον Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 4-0 την Κράσνονταρ το βράδυ της Τετάρτης (21/8) και έκανε άλμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League. Μετά το παιχνίδι στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπήκε στα αποδυτήρια, θέλοντας να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους.

Αρχικά τους είπε: "Συγχαρητήρια σε όλους. Κάναμε μια μεγάλη νίκη, παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Αλλά δεν τελειώσαμε. Εχουμε ακόμη ένα παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θέλω να πάμε στο δεύτερο παιχνίδι στη Ρωσία σαν να ήρθαμε 0-0".

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ξεκαθάρισε παράλληλα στους ποδοσφαιριστές του πως πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση του φετινού τίτλου. Γι' αυτό ζήτησε τη νίκη απέναντι στον Αστέρα στην πρεμιέρα της Super League, που θα γίνει το Σάββατο (24/8, 21.30).

"Το Σάββατο ξεκινάει το πρωτάθλημα και όλοι ξέρετε ότι πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου. Θέλω να είστε προσεκτικοί και να πάρετε τη νίκη. Ξεχνάμε την Κράσνονταρ και πάμε να νικήσουμε τον Αστέρα. Εγώ είμαι εδώ, είμαι δίπλα σας, μπράβο σε όλους, να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά" ήταν τα λόγια του.

Ο Ολυμπιακός έχει μείνει χωρίς πρωτάθλημα την τελευταία διετία και φέτος η επιστροφή στην κορυφή του τίτλου είναι μονόδρομος, όπως υποστηρίζεται στις τάξεις της ΠΑΕ. Από εκεί και πέρα, η πρόκριση στους ομίλους είναι επίσης σπουδαίο επίτευγμα και γι' αυτό άπαντες έχουν αντιληφθεί πως στο δεύτερο παιχνίδι με την Κράσνονταρ στη Ρωσία, απαιτείται συγκέντρωση και προσήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι αν οι ερυθρόλευκοι περάσουν στους ομίλους, θα λάβουν περισσότερα από 30.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ραντζέλοβιτς: Το "ναι" του Ντάρκο για το φτωχόπαιδο του Λέσκοβατς
Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Μαρτίνς μια μέρα μετά τον θρίαμβο
Ολυμπιακός: Η ξεσηκωτική περιγραφή των γκολ από τον Sport24 Radio 103,3
Σοκαριστικός και γεμάτος υγεία ο Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ