ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάριν: "Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης"

SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ικανοποιημένος από την προσωπική του απόδοση και τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Κέρκυρας, ο Μάρκο Μάριν υποστήριξε πως πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, τόσο συλλογικά όσο και ατομικά. Ανυπόμονος για τον τίτλο ο Γερμανός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γερμανός μεσοεπιθετικός μετά την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Κέρκυρας, που έφερε τους Πειραιώτες μια νίκη μακριά από τον τίτλο του πρωταθλητή της Super League:

-Για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας αλλά και του ίδιου:

"Σήμερα παίξαμε καλά και κερδίσαμε δίκαια. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε περισσότερα τέρματα. Όμως είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοση μας και προσωπικά με τη δική μου απόδοση και από το γκολ που πέτυχα. Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα".

-Στα τελευταία δύο παιχνίδια βλέπουμε τις πραγματικές ικανότητες σου;

"Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και για την ομάδα αλλά και για μένα. Τα πράγματα είναι καλά μέχρι στιγμής για εμάς. Άλλα όπως ξέρουμε πως όταν όλη η ομάδα παίζει καλά, τότε ο κάθε παίκτης μεμονωμένα βελτιώνεται. Είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά έχουμε πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε".

-Ανυπομονείς για το πρώτο σου πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό;

"Ήταν ένα μακρύ πρωτάθλημα μέχρι να καταφέρουμε να φτάσουμε στον στόχο μας. Ανυπομονούμε αυτό το Σαββατοκύριακο να καταφέρουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο, έτσι ώστε μετά να συγκεντρωθούμε στον επόμενο στόχο μας, το Κύπελλο, την επόμενη εβδομάδα".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ