ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάριν: "Ο πρόεδρος έχει απόλυτο δίκιο"

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκο Μάριν παραχώρησε συνέντευξη στην "Sport BILD", με αφορμή την "κατσάδα" του Βαγγέλη Μαρινάκη στους παίκτες του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" έχει απόλυτο δίκιο.

Οι "κεραυνοί" του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά των παικτών του Ολυμπιακού, με αφορμή την φτωχή αγωνιστική παρουσία τους την εφετινή σεζόν, αποτέλεσε θέμα συζήτησης και στα διεθνή ΜΜΕ.

Μάλιστα, η ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας " BΙLD" φιλοξένησε δηλώσεις του Μάρκο Μάριν, ο οποίος τάχθηκε στο πλευρό του διοικητικού ηγέτη της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ.

"Ο πρόεδρος έχει απόλυτο δίκιο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πρωταθλητής κάθε χρόνο. Τους τελευταίους δύο με τρεις μήνες, δείξαμε ελάχιστα πράγματα απ' αυτά που χρειάζεται κάποιος για να γίνει πρωταθλητής", τόνισε αρχικά ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις εξαιρετικές συνθήκες που έχει συναντήσει στην ομάδα του Πειραιά:

"Έχουμε τα πάντα εδώ. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές και επομένως δεν έχουμε καμιά δικαιολογία γι' αυτά που έχουμε παρουσιάσει. Μου λείπει να δω τη νοοτροπία νικητή που χρειάζεται και τη θέληση από όλους να δώσουν τα πάντα στο γήπεδο. Κι αυτό δεν επιτρέπεται να γίνεται".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κεραυνοί Μαρινάκη: "Θα παίξουμε με την Κ20 και ελάχιστους από εσάς"
Έκανε αντιπολίτευση στον εαυτό του
ΨΗΦΙΣΕ: Ποιος φταίει περισσότερο για την φετινή πορεία του Ολυμπιακού;
Μανωλάς: "Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό, μιλάω συχνά με Μαρινάκη"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ