ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάριν, Καρσελά και Σεμπά για δύο θέσεις

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / ÊÁÑÓÅËÁ(Á) ÅÌÅÍÉÊÅ(Ê) ÌÁÑÉÍ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / ÊÁÑÓÅËÁ(Á) ÅÌÅÍÉÊÅ(Ê) ÌÁÑÉÍ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ποιο το πλάνο του Τάκη Λεμονή για την σημερινή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη (18/11, 19.30). Ποιοι οι σίγουροι και ποια τα ερωτηματικά.

Ο Τάκης Λεμονής αποφάσισε να μην δώσει στο... πιάτο την ενδεκάδα στους παίκτες του. Άφησε κάποια πράγματα να εννοηθούν, αλλά φρόντισε αρκετούς να τους μπερδέψει και να μην τους δώσει μία ξεκάθαρη εικόνα για το τι σκέφτεται πραγματικά να κάνει κόντρα στον Λεβαδειακό (18/11, 19.30) ως προς τα πρόσωπα της ενδεκάδας.

Σύμφωνα με τα όσα (ελάχιστα) έδειξε στην βραδινή προπόνηση της Παρασκευής (17/11) ο 57χρονος τεχνικός φαίνεται ότι έχει ένα ερωτηματικό για τα εξτρέμ. Οι Μάριν, Καρσελά και Σεμπά διεκδικούν τις δύο θέσεις, εν αντιθέσει με τον Πάρντο που ναι μεν είναι στην αποστολή, αλλά έχοντας πίσω του τα φιλικά με την Κολομβία και το πολύωρο ταξίδι από την Ασία, είναι λογικό να κάτσει στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα, ο Προτό θα είναι στα γκολπόστ και στην άμυνα θα βρεθούν οι Ελαμπντελαουί (δεξί μπακ), Σισέ, Ένχελς και Κούτρης (αριστερό μπακ). Ο Μποτία προέρχεται από τραυματισμό και σαν να φάνηκε στην τελευταία προπόνηση ότι ο Λεμονής θέλει να τον κρατήσει για την Σπόρτινγκ, μιας και προερχόταν από τραυματισμό.

Στα χαφ οι Ταχτσίδης και Ζιλέ είναι τα μεγάλα φαβορί και ο Φορτούνης μπροστά τους στον γνωστό του ρόλο. Για τα "φτερά" αναφέραμε και παραπάνω ότι υπάρχουν τα ερωτηματικά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Λεμονής θα πάει με τον Ανσαριφάρντ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ