ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάριν: "Είμαστε οι κορυφαίοι στην Ελλάδα και δεν μπορούν να το αντέξουν"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε ιστοσελίδα της πατρίδας του μίλησε ο Μάρκο Μάριν και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την θητεία του στον Ολυμπιακό και την πιθανότητα να επιστρέψει στη Bundesliga.

Ο Γερμανός μέσος των "ερυθρολεύκων" υποστήριξε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού γίνονται αποδέκτες μίσους από μερίδα οπαδών, το οποίο οφείλεται στην ανωτερότητα των "ερυθρολεύκων".

"Από την πρώτη μου χρονιά στην Ελλάδα κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Εδώ είμαι ένας από τους ηγέτες της ομάδας. Και νομίζω ότι αυτή την σεζόν παίζω ακόμα καλύτερα.

Δυστυχώς κάναμε το πρωτάθλημα αμφίρροπο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα ανακάμψουμε", τόνισε αρχικά ο Μάριν μιλώντας στη γερμανική ιστοσελίδα kreiszeitung για την παρουσία του στον Ολυμπιακό και εν συνεχεία η κουβέντα πήγε στη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα:

"Η αστυνομία και οι δυνάμεις ασφαλείας ήταν εκεί. Αλλά ένιωθες κάπως άβολα με την κατάσταση. Μπαίνεις μέσα στο γήπεδο και βλέπεις τον κόσμο να φωνάζει και σκέφτεσαι 'ωραία ατμόσφαιρα', καθώς ανυπομονούσαμε να παίξουμε. Ωστόσο, αμέσως αισθάνεσαι το μίσος από μερικούς οπαδούς. Είμαστε η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και δυστυχώς μερικοί δεν μπορούν να το αντέξουν".

Ο Γερμανός ρωτήθηκε σχετικά με τις συναισθηματικές εκρήξεις των Ελλήνων οπαδών:

"Σίγουρα υπάρχει πολύ πάθος. Γι’ αυτό και στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν επιτρέπεται να παραστούν φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας. Είναι κρίμα, αλλά καλύτερα έτσι γιατί κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να συμβεί".

Ο Μάριν υποστήριξε πως ούτε το ενδιαφέρον μιας ομάδας όπως η Βέρντερ Βρέμης, στην οποία αναδείχθηκε, θα τον έπειθε να πάρει μεταγραφή μεσούσης της περιόδου:

"Ακόμα και να με ζητούσαν δεν θα ήθελα να αλλάξω ομάδα στα μέσα της χρονιάς. Είναι χαρούμενος εδώ και δεν θέλω να φύγω, όμως δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα στο μέλλον".

Ο μέσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στις συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα και το γεγονός ότι η ζωή του έχει αλλάξει εντελώς μετά τη γέννηση του γιου του (είναι 6 μηνών), ενώ για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Bundesliga, τόνισε:

"Πάντα με δελέαζε, αλλά πέρα από τις 4-5 πρώτες ομάδες που έχουν ποιότητα , οι υπόλοιπες δεν είναι το ίδιο. Στον Ολυμπιακό ζούμε με μια ιδιαίτερη πίεση: Πρέπει πάντα να κατακτούμε το πρωτάθλημα".

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ