ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανθάτης: "Πρωταρχικός στόχος ήταν η πρόκριση"

Μανθάτης: "Πρωταρχικός στόχος ήταν η πρόκριση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Μανθάτης μίλησε για τους λόγους που υποχρέωσαν τον Ολυμπιακό στην ισοπαλία με τη Γιουνγκ Μπόις, ωστόσο τόνισε ότι επιτεύχθηκε ο πρωταρχικός στόχος της πρόκρισης. Τι δήλωσε ο Ταρίκ Ελιουνούσι.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο τη Γιουνγκ Μπόις στο Φάληρο, όμως κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία του στην φάση των "32" του Europa League και θα διεκδικήσει την 1η θέση στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης την τελευταία αγωνιστική στην Κύπρο.

Ο Γιώργος Μανθάτης στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στους λόγους που δεν επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη και ρωτήθηκε για την παρουσία του στην ενδεκάδα των Πειραιωτών μαζί με τον Παναγιώτη Ρέτσο. Αναλυτικά:

- Για το ματς και πως έφταιξε και δεν πήρε τη νίκη ο Ολυμπιακός:

"Πιστεύω ότι έλειψε το τελείωμα των φάσεων. Ήμασταν λίγο άτυχοι, αλλά θα το ξεπεράσουμε, το σημαντικό είναι ότι προκριθήκαμε στην επόμενη φάση, στους "32" της διοργάνωσης, που ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος. Τώρα θα πάμε στην Κύπρο για να πάρουμε την πρώτη θέση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό".

- Για την αγωνιστική απραξία και αν επηρέασε την ομάδα:

"Σίγουρα έλειπε ο ρυθμός, αλλά έχουμε αρκετούς διεθνείς παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται με τις εθνικές τους ομάδες. Όποτε δεν θα το βάλω τόσο πολύ ότι επηρέασε την παρουσία μας. Κυρίως η ομοιογένεια και η έλλειψη πειθαρχίας, ίσως και η αγωνιστική συμπεριφορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε στροφές, πετύχαμε το γκολ. Μετά δεχθήκαμε την ισοφάριση, το καλό είναι όμως ότι δείξαμε χαρακτήρα και κάναμε και άλλες φάσεις, που θα μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε τη νίκη. Δεν έγινε, αλλά δεν μένουμε εκεί".

- Για την παρουσία του ίδιου και του Παναγιώτη Ρέτσου στην ίδια ενδεκάδα:

"Είναι σημαντικό να βλέπεις τον συμπαίκτη σου, που είσαι τόσα χρόνια στην Ακαδημία, να παίζει βασικός. Ο προπονητής μας έχει δώσει πολλές ευκαιρίες, μας δίνει παραπάνω κίνητρο να δουλεύουμε ακόμα περισσότερο στις προπονήσεις".

ΕΛΙΟΥΝΟΥΣΙ: "ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ"

Από την πλευρά του, ο Νορβηγός διεθνής εξτρέμ των Πειραιωτών, Ταρίκ Ελιουνούσι τόνισε:

"Έχουμε να παίξουμε δύο εβδομάδες και είναι ένα σημαντικό πρόβλημα. Χάσαμε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά πρέπει να είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε στην επόμενη φάση και θα προσπαθήσουμε να βγούμε πρώτοι στον όμιλο με νίκη στον επόμενο αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ".

Για την χαμένη ευκαιρία του:

"Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, μπορούν όλα να συμβούν. Είμαι στεναχωρημένος, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να το ξεχάσω και να κοιτάξω μπροστά".

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπέντο: "Πάντα επιλέγω τους παίκτες που είναι στην καλύτερη κατάσταση"
Τα γκολ των ελληνικών ομάδων απ' τον Sport24 Radio 103,3
Αποθέωση για Ντομίνγκες απ' τους φίλους του Ολυμπιακού!
"Αναστενάρης" στους 32
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Στους "32" του Europa League o Ολυμπιακός, 1-1 με τη Γιουνγκ Μπόις
Τι συνέβη στο 61ο λεπτό του Ολυμπιακός-Γιουνγκ Μπόις
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ