ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανιάτης: "Το γκολ ήταν απάντηση στην σκληρή κριτική"

Μανιάτης: "Το γκολ ήταν απάντηση στην σκληρή κριτική"
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός και χρυσός σκόρερ του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα με την ΑΕΛ Καλλονής, Γιάννης Μανιάτης, μίλησε για τον έξαλλο πανηγυρισμό του μετά το γκολ, ο οποίος ήταν μια απάντηση στην σκληρή κριτική που δέχεται, ενώ ζήτησε υπομονή για να δείξει η (νέα) ομάδα αυτό που αξίζει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Μανιάτης στην "Nova":

Για το αν το γκολ που πέτυχε από στημένη φάση, ήταν δουλεμένο στην προπόνηση: "Από τη στιγμή που ήρθε ο Μίτσελ δουλεύουμε πολύ τις στημένες φάσεις. Ακόμα και σήμερα αυτό δουλέψαμ. Ευτυχώς βγήκε ωραία εκτέλεση από τον Ντομίνγκες και σκοράραμε".

Για τον έξαλλο πανηγυρισμό στο γκολ του: " Έχω δεχθεί σκληρή κριτική φέτος και πέρσι και το κρατάω μέσα. Προσπαθώ να δουλέψω και να βελτιωθώ μαζί με την ομάδα κι αυτό το γκολ ήταν για μένα η αρχή της απάντησης γιατί θα προσπαθήσω να γίνω ο Μανιάτης που ήμουν. Σ' αυτό θα με βοηθήσει η ομάδα, αλλά θα προσπαθήσω και εγώ να βοηθήσω την ομάδα.

Δέχομαι την κριτική. Άλλωστε στην Ελλάδα έχουμε πολλά sites και εφημερίδες που δεν υπάρχουν σε άλλες χώρες και δεν είναι εύκολο να ακούς την κριτική του καθένα. Άλλα βλέπει ο ένας, άλλα ο άλλος. Και εμείς άνθρωποι είμαστε Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι να δουλέψω και να παλέψω για την ομάδα μου και για να βελτιωθώ. Κάθε ματς και προπόνηση ο ποδοσφαιριστής βελτιώνεται".

Για την επιθυμία του κόσμου του Ολυμπιακού να βλέπει καλύτερο ποδόσφαιρο: "Δεν διαφωνώ με τον κόσμο. Σίγουρα έχουμε καλούς παίκτες και ποιοτικούς. Δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με την Άντερλεχτ πως μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Επιθετικά σήμερα δεν ήμασταν πολύ καλοί. Σιγά σιγά προσπαθούμε να χτίσουμε ένα καλό Ολυμπιακό. Μην ξεχνάμε πως έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Σήμερα είχαμε 4 νέους στην επίθεσή μας. Θα παίξουμε σίγουρα καλύτερο ποδόσφαιρο και θέλει υπομονή.

Ήταν λίγο αγχωμένα τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα φέτος, αφού ήταν το πρώτο τους παιχνίδι κι αυτός ίσως μας επηρέασε. Θα είναι δύσκολο το πρωτάθλημα όπως είδα έγιναν ωραία παιχνίδια την 1η αγωνιστική. Εμείς πάντως δείξαμε με την Άντερλεχτ ότι μπορούμε να παίξουμε καλά, οπότε δεν γίνεται να μην μπορούμε να τα καταφέρουμε στη συνέχεια".

Για το Τσάμπιονς Λιγκ: "Θα είμαστε πιο έτοιμοι σε λίγο καιρό και συγκεκριμένα στο Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί θα έχουμε παίξει παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αλλά και προπονήσεις".

Για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος: " Ίσως υπάρξουν 1-2 ομάδες που θα προσπαθήσουν να μας πλησιάσουν αλλά πιστεύω στην ομάδα μου. Έχουμε ποιοτικό υλικό και όλα είναι τέλεια. Το πρωτάθλημα θα είναι επίσης δυνατό και στις κάτω θέσεις, ενώ υπάρχουν πολλές δυνατές έδρες. Όλες οι ομάδες παίζουν ανοιχτό και ωραίο ποδόσφαιρο κι αυτό είναι σημαντικό για το πρωτάθλημα και για τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο".

Για την βελτίωση που θέλει ο Ολυμπιακός, όταν παίζει κόντρα σε κλειστές άμυνες: "Πρέπει να βελτιώσουμε πολύ την ανάπτυξη του ματς ,τους αυτοματισμούς μας και την επιθετική μας ικανότητα. Όλες οι ομάδες θα παίζουν αμυντικά απέναντί μας στην Ελλάδα και δεν πρέπει να στεκόμαστε και να μας επηρεάζει αυτό. Το δουλεύουμε κάθε μέρα στις προπονήσεις, αλλά μας λείπει να το βγάλουμε και στο παιχνίδι".

Τσόρι: "Χρειαζόμαστε χρόνο..."

Χρόνο για να δείξει ο Ολυμπιακός αυτό που μπορεί, ζητάει με δηλώσεις του ο Τσόρι Ντομίνγκες: "Δουλεύουμε πολύ στις στημένες φάσεις, έχουμε πολλοί την ευθύνη να εκτελέσουμε. Την Κυριακή να κάνουμε πράξη όσα μαθαίνουμε. Χρειαζόμαστε χρόνο γιατί είναι αρχή και δουλεύουμε για να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ