ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανιάτης: "Δεν φεύγω, είναι όλα ψέματα"

Μανιάτης: "Δεν φεύγω, είναι όλα ψέματα"
Μανιάτης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Μανιάτης ξέσπασε στην κάμερα της NOVA και τόνισε πως ουδέποτε τέθηκε θέμα να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Διαβάστε τι είπε.

"Είμαι έτοιμος εδώ και δύο μήνες. Κανονικά με την ομάδα, στις προπονήσεις και βγάζω το πρόγραμμα. Ωστόσο συμφωνώ με τον προπονητή μου πως δεν είμαι στο επιθυμητό επίπεδο ακόμα. Άλλωστε εκείνος ξέρει καλύτερα απ' όλους", είπε αρχικά στην NOVA και συνέχισε:

"Γράφτηκαν πολλές ανακρίβειες και ψέματα όλο αυτό τον καιρό και μου δίνεται η ευκαιρία να τα πω. Είναι όλα ψέματα όσα γράφτηκαν, που όμως με πεισμώνουν. Δεν ισχύει τίποτα όσα γράφτηκαν για ομάδες που με ζητούν, για την Ιταλία και συζητήσεις που έχω κάνει. Αυτό που θέλω είναι να πατάω καλά στα πόδια μου και να βρεθώ στο επιθυμητό επίπεδο. Έχω ακόμα 3,5 χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, είναι η ομάδα μου, μ΄έχουν βοηθήσει πολύ, έχω δώσει τα πάντα και θα τιμώ την ομάδα, μέχρι όσο θέλει να είμαι εδώ".

Για το αν έχει μιλήσει με τον Μάρκο Σίλβα για το τραυματισμό του: "Δεν έχω συζητήσει συγκεκριμένα για τον τραυματισμό με τον προπονητή. Έχουμε πολύ καλή σχέση, όπως έχει μ όλους τους παίκτες. Τον σέβομαι με σέβεται και κάνω καθημερινά στις προπονήσεις προσπάθεια για να πάρω ευκαιρίες. Γράφτηκε μάλιστα πως έκανα συζήτηση περί αποχώρησης μαζί του, αλλά ούτε αυτό ισχύει. Στην Ελλάδα γράφεται κάθε μέρα κάτι διαφορετικό.

Όλα είναι ψέματα. Είπαν ότι πήγα στην Ιταλία για κάνω νέες εξετάσεις και εγώ τη τελευταία που πήγα στην Ιταλία ήταν για διακοπές. Είμαι άνθρωπός που δυστυχώς δεν θέλω να μιλάω πολύ. Είμαι 29 συνήθισα να ακούω και να διαβάζω πράγματα, ας γράψουν ό,τι θέλουν. Αυτό που με νοιάζει είναι να με σέβονται οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής μου. Και είδατε στα Χανιά πως μου συμπεριφέρθηκαν όλοι οι συμπαίκτες μου. Κάθε μέρα δουλεύω και αυτούς τους μήνες δούλεψα πάρα πολλές ώρες. Συμφωνώ με τον προπονητή πως δεν είμαι 100, χρειάζομαι παιχνίδια, μου δόθηκε η ευκαιρία στα 2 τελευταία ματς και εγώ από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πείσω τον προπονητή μου".

Για το εξαιρετικό φετινό πρόσωπο του Ολυμπιακού: "Φέτος έχουμε ένα πολύ δεμένο σύνολο, είμαστε μια οικογένεια. Τα παιδιά που ήρθαν με όσους ήμασταν στην ομάδα δεθήκαμε και σημαντικό ρόλο έπαιξε ο προπονητής μας. Είμαστε πρώτοι με μεγάλη διαφορά, παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, δείχνουμε πως είμαστε το αφεντικό στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη κάναμε εξαιρετικές εμφανίσεις και πολύ καλή πορεία".

Για τους ευρωπαϊκούς στόχους της ομάδας: "Δεν θέλω να μιλήσω για μεγάλη πορεία, τελικούς και κατακτήσεις. Πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε το ματς με την Άντερλεχτ, να τους αποκλείσουμε και μετά αν περάσουμε να κοιτάμε τον κάθε αντίπαλο. Μπορούμε σαν ομάδα και το δείχνουμε. Θα πρέπει όμως να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί όπως είδαμε και πέρσι με την Ντνπρο, τον Φλεβάρη δεν έχουμε καλή απόδοση".

Για τους πολλούς παίκτες που παίζουν στη θέση του: " Όταν έχεις τέτοιους συμπαίκτες (όπως τον Καμπιάσο) είναι πάρα πολύ καλό, γιατί στην προπόνηση υπάρχει συναγωνισμός. Εγώ είμαι πραγματικά χαρούμενος τέτοιους συμπαίκτες".

Για τον Μάρκο Σίλβα: "Είναι πολύ απλός άνθρωπος, κάθε μέρα θετικός με τους παίκτες, προσπαθεί να μας βοηθήσει και ζητάει πολλά. Δεν νευριάζει ποτέ και μιλάει θετικά. Κάθε μέρα προσπαθεί να βελτιώσει τις ατέλειες μας. Έχει διαχειριστεί όλους τους παίκτες, έχει δώσει σ΄όλους ευκαιρίες και κρατά μας κρατά όλους σε εγρήγορση για να βοηθήσουμε την ομάδα ανά πάσα στιγμή.

Για το τι λένε στους νέους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι: "Προσπαθούμε να περάσουμε το πνεύμα νικητή και τους εξηγούμε πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θα πρέπει κάθε αγωνιστική να κερδίζει και να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι πως όλα τα παιδιά που ήρθαν είναι καταπληκτικοί χαρακτήρες και δέσανε αμέσως. Είμαστε μια οικογένεια. Τέλος, θέλω να ευχαριστώ και τον κόσμο και στα Χανιά και σήμερα για τη στήριξη. Νιώθω δυνατός, είναι μεγάλη τιμή και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ