ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάνατζερ Τράουκο στο Sport24.gr: "Πολύ καλή επιλογή ο Ολυμπιακός"

Μάνατζερ Τράουκο στο Sport24.gr: "Πολύ καλή επιλογή ο Ολυμπιακός"

Ο μάνατζερ του Μιγκέλ Τράουκο μίλησε στο Sport24.gr για τον Περουβιανό μπακ της Σεντ Ετιέν και τον Ολυμπιακό. Ο Χοσέ Τσακόν αποθέωσε τους "ερυθρόλευκους", αλλά επεσήμανε ότι όλα εξαρτώνται από τις συζητήσεις των δύο κλαμπ.

Ανεξάρτητα από το αν υπάρχει μεταγραφική περίοδος ή όχι, ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι είναι ομάδα που δεν κάθεται... ήσυχη. Διαρκώς παρακολουθεί παίκτες κι όταν αποφασιστεί ότι ο υποψήφιος στόχος της κάνει, τότε αποφασίζει να προχωρήσει.

Μια περίπτωση που ήρθε προ ημερών στο προσκήνιο ήταν αυτή του Περουβιανού αριστερού μπακ της Σεντ Ετιέν, Μιγκέλ Τράουκο. Ο 28χρονος είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί από τη γαλλική ομάδα, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Όπως διαβάσατε τις προηγούμενες μέρες στο Sport24.gr, ζητά 3 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα αναζητήσουν παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας, αφού πάντοτε εγκυμονεί το ενδεχόμενο μεταγραφής του Κώστα Τσιμίκα, την ίδια ώρα που ο -πολύ άτυχος- Λεονάρντο Κούτρης παραμένει στα... πιτς λόγω του σοβαρού του τραυματισμού στον δεύτερο αγώνα του με τη Μαγιόρκα, στην οποία είχε δοθεί δανεικός.

Ο Τράουκο λοιπόν (γεννημένος στις 25/8/1992) είναι περίπτωση που έκανε... κλικ στον Ολυμπιακό. Ασχολήθηκε με τον διεθνή μπακ, ρώτησε, έψαξε. Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, η υπόθεσή του φαίνεται να έχει μείνει στάσιμη, εξέλιξη που οδηγεί τους "ερυθρόλευκους" στην παρακολούθηση άλλων λύσεων. Δεν λέμε ότι εγκαταλείφθηκε η περίπτωση του Τράουκο, αλλά μοιάζει να έχει "παγώσει".

"ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"

Ο ποδοσφαιριστής, πάντως, φαίνεται να γνωρίζει για την προοπτική του Ολυμπιακού. Αυτό προκύπτει και από τα λεγόμενα του εκπροσώπου του στο Sport24.gr. Ο Χοσέ Τσακόν, ή Πέπε όπως είναι το παρατσούκλι του στο Περού, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους πρωταθλητές, ανέφερε πως για τον Τράουκο θα ήταν πολύ καλή επίλογήμ αλλά εξήγησε πως όλα εξαρτώνται από τις συζητήσεις των δύο κλαμπ.

Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε: " Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα. Τη γνωρίζουμε από την ιστορία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη και θα ήταν πολύ καλή επιλογή για τον Μιγκέλ. Δεν εξαρτάται όμως από εμάς, είναι στο χέρι των δύο ομάδων να τα βρουν. Στέλνω τους χαιρετισμούς μου σε όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού".

Φέτος ο Τράουκο (με ύψος 1.75) έκανε 24 συμμετοχές, οι 19 εκ των οποίων στο Σαμπιονά που διεκόπη λόγω κορονοϊού. Προτού υπογράψει στη Φλαμένγκο (ομάδα από την οποία πωλήθηκε στη Σεντ Ετιέν), έπαιξε στη χώρα του για τις Coronel Bolognesi II, Virgen de Chapi Fútbol Club U20, Unión Tarapoto, Universitario και Unión Comercio.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρτίνς για τη Ριζούπολη: "Είναι κρίμα και λυπάμαι πολύ"
Γολγοθάς 15 μηνών για τον Ολυμπιακό
Ολυμπιακός: Με Τσιμίκα κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός: Πιστός στο πλάνο του
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ