ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάνατζερ Ιντέγε: "Δεν επιστρέφει στον Ολυμπιακό"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ιντέγε, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Ο μάνατζερ του Μπράουν Ιντέγε, Χούταν Αχμάντι, τοποθετήθηκε στο Sport24.gr για τα σενάρια επιστροφής του Νιγηριανού φορ στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, λέγοντας ότι δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Μπράουν Ιντέγε αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, καθώς είχε δεχτεί δελεαστική πρόταση από την Κίνα. Η Tianjin Teda του πρόσφερε εξαιρετικό συμβόλαιο, το οποίο ο Νιγηριανός στράικερ έκανε αποδεκτό, πιέζοντας παράλληλα τη διοίκηση των Πειραιωτών να συναινέσει στην πώλησή του.

Λίγους μήνες μετά, τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί με τον επιθυμητό τρόπο για τον διεθνή στράικερ. Ναι μεν έχει καταγράψει 14 συμμετοχές, έχοντας και 4 γκολ, αλλά η κακή πορεία του συλλόγου σε συνδυασμό με την έλευση του νέου προπονητή, του Νοτιοκορεάτη Λι Λιμ Σάενγκ, οδήγησαν τον Νιγηριανό εκτός από την πρώτη ομάδα.

Ο Ιντέγε εμφανώς δυσαρεστημένος από την εξέλιξη αυτή, με την περιθωριοποίησή του, τα "έσπασε" με το προπονητικό επιτελείο, μετατοπίστηκε στις ρεζέρβες και το μέλον του στην Κίνα έχει τεθεί σε αβεβαιότητα. Τις τελευταίες μέρες πληθαίνουν οι φήμες ότι ο πρώην φορ του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, για τους Πειραιώτες ή για άλλη ομάδα.

Ο εκπρόσωπος του 28χρονου επιθετικού, Χούταν Αχμάντι, μίλησε στο Sport24.gr για τα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί στην Ελλάδα, αλλά και στη Νιγηρία, αφού προ ημερών ιστοσελίδα της αφρικανικής χώρας ήθελε τον Ιντέγε να είναι στην Ελλάδα και να αναζητά ομάδα, ώστε να κρατηθεί σε φόρμα ενόψει του Μουντιάλ 2018.

Μάνατζερ Ιντέγε: "Δεν επιστρέφει στον Ολυμπιακό"
Χούταν Αχμάντι

Ο ατζέντης του Μπράουν Ιντέγε, Χούταν Αχμάντι.

Ο Αχμάντι ανέφερε: " Ο Ιντέγε δεδομένα δεν επιστρέφει στην Ελλάδα ή στον Ολυμπιακό. Δεν έχει γίνει καμία επαφή με καμία ελληνική ομάδα. Θα μείνει στην Tianjin Teda, αφού έχει συμβόλαιο. Τώρα είναι στη Νιγηρία για να δει την οικογένειά του".

Ο Ιντέγε έπαιξε στον Ολυμπιακό για 1,5 χρόνο. Τη σεζόν 2015-2016 και το πρώτο μισό του 2016-2017. Σε αυτό το διάστημα κατέγραψε 65 συμμετοχές και πέτυχε 28 γκολ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ