ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάνατζερ Γκονσάλο: "Έχουμε πρόταση από τον Ολυμπιακό, υπάρχει διαφορά"

Fiorentina's Gonzalo Rodriguez sticks his tongue out as he celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Juventus and Fiorentina  at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Wednesday, April 29, 2015. (AP Photo/Massimo Pinca)
Fiorentina's Gonzalo Rodriguez sticks his tongue out as he celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Juventus and Fiorentina at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Wednesday, April 29, 2015. (AP Photo/Massimo Pinca) AP

Ο Αργεντινός εκπρόσωπος του Γκονσάλο Ροντρίγκες, Ραούλ Ιγκλέσιας, υποστήριξε στο Sport24.gr ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση για τον διεθνή στόπερ, αλλά τόνισε ότι υπάρχει ακόμα διαφορά στο οικονομικό.

Ο Ολυμπιακός πάει να κάνει την έκπληξη και να φέρει στην Ελλάδα ένα σπουδαίο αμυντικό, τον Γκονσάλο Ροντρίγκες. Ο Αργεντινός στόπερ έμεινε ελεύθερος από τη Φιορεντίνα και ψάχνει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τους Πειραιώτες να "παλεύουν" την περίπτωσή του πληθαίνουν, ενώ στην ιστοσελίδα " calciomercato.com" φιλοξενείται ρεπορτάζ, με βάση το οποίο ο 33χρονος είναι έτοιμος να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού για διετές συμβόλαιο έναντι 1.300.000 ευρώ ετησίως.

Ο εκπρόσωπος του διεθνούς ποδοσφαιριστή, Ραούλ "Τότι" Ιγκλέσιας τοποθετήθηκε στο Sport24.gr για το θέμα. Παραδέχτηκε ότι οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει προσφορά στον πελάτη του, αλλά επεσήμανε ότι ακόμα υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Ο Αργεντινός ατζέντης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ανέφερε τα εξής: " Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν νέα. Ο Ολυμπιακός μας έκανε όντως μια συγκεκριμένη προσφορά, αλλά για την ώρα είμαστε μακριά. Έχω πολλές επιλογές για τον Γκονσάλο, είναι διάφορες οι ομάδες που τον θέλουν".

Το δεδομένο είναι ότι οι "ερυθρόλευκοι", με βάση και τα λεγόμενα του Ιγκλέσιας, επιδιώκουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Γκονσάλο Ροντρίγκες, έναν παίκτη που μπορεί να τους ανεβάσει επίπεδο και να αποτελέσει τον ηγέτη των μετόπισθεν. Δεδομένο, επίσης, ότι δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός που ενδιαφέρεται και αυτό περιπλέκει τα δεδομένα.

Photo credits: AP Photo/Massimo Pinca

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ