ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λοβέρα: "Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία το πρώτο μου γκολ"

Λοβέρα: "Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία το πρώτο μου γκολ"

Ο Αργεντινός επιθετικός του Ολυμπιακού, Μάξι Λοβέρα, τόνισε ότι περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Το πρώτο γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού περιμένει ο Μάξι Λοβέρα. Ο Αργεντινός επιθετικός περιέγραψε στη NOVA την ανυπομονησία με την οποία περιμένει ν' ανοίξει λογαριασμό και ξεκαθάρισε ότι σκέφτεται μόνο τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο (23/11, 19:30)

''Ήταν μια δύσκολη και έντονη εβδομάδα, δουλέψαμε σκληρά ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για τον αυριανό αγώνα (23/11)'. Αυτό που χρειάζομαι για να προσαρμοστώ απόλυτα στο παιχνίδι της ομάδας και στο ευρωπαϊκό στυλ ποδοσφαίρου είναι τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής, με τον χρόνο θα αποκτήσω τον ρυθμό που επιθυμώ και μονάχα τότε θα μπορέσω να αποδείξω τις ικανότητες μου'', υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για το πρώτο του γκολ: ''Το περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία και ελπίζω να έρθει γρήγορα το πρώτο μου γκολ με τον Ολυμπιακό''.

Για τα εγκωμιαστικά σχόλια του Αριέλ Ιμπαγάσα προς το πρόσωπό του: ''Θέλω να τον ευχαριστήσω για τα καλά του λόγια, ελπίζω να πάω καλά στην ομάδα του Ολυμπιακού να σκοράρω πολλά γκολ και να κερδίσω τίτλους''.

Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: ''Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, χρειάζεται μεγάλη προσοχή, να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε τη δουλειά μας, να παίξουμε καλά και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς καθώς αυτό είναι που μετράει''.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ