ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λοβέρα: "Μπορούμε μεγάλα πράγματα με τον Φορτούνη"

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάξι Λοβέρα μίλησε για την επανεμφάνισή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό αλλά και για τη συνεργασία του με τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα 3-0 του Παναθηναϊκού και έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που ξεχώρισαν στο ντέρμπι με το "τριφύλλι" ήταν κι ο Μαξ Λοβέρα, ο οποίος επανήλθε στη βασική ενδεκάδα και έδειξε θετικά δείγματα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μίλησε στην κάμερα της NOVA και για την επανεμφάνισή του, τη συνεργασία με τον Κώστα Φορτούνη, αλλά και την επικείμενη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" (24/06, 21:30).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την επανεμφάνισή του: "Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα μετά από πολύ καιρό και χαίρομαι για όσα είπε ο προπονητής μου για μένα".

Για την απουσία του κόσμου από το πρώτο του ντέρμπι: "Είναι δυσάρεστο να παίζεις ντέρμπι σε άδειο γήπεδο γιατί σε ένα ντέρμπι παίζει ρόλο η παρουσία των φιλάθλων, καθώς σε κάνει να είσαι πιο δυνατός. Σημασία, όμως, έχει η νίκη και ότι κάναμε ένα ακόμα βήμα για να πετύχουμε το στόχο μας".

Για τις συμβουλές του Καρεμπέ: "Έχω πολύ καλή σχέση με τον Καρεμπέ, ο οποίος με συμβουλεύει συνέχεια, μου μιλάει και είναι πάντα δίπλα μου".

Για τη συνεργασία του με τον Φορτούνη: "Ο Φορτούνης είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής, του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός λόγω του τραυματισμού του, αλλά συνεργαζόμαστε καλά και νομίζω μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα μαζί".

Για τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ: "Να παίξουμε με συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό όπως κάναμε και κόντρα στον Παναθηναϊκό και σίγουρα θα έρθει το αποτέλεσμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-0: Με αέρα πρωταθλητή
Μετακίνηση 6
Μαρινάκης: "Θα περάσουμε τη Γουλβς και ο δρόμος θα είναι ανοιχτός"
Μαρτίνς: "Κρίσιμες μέρες για Βαλμπουενά, κάποιοι παίκτες θα πουληθούν"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ