ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λοντίγκιν: "Θέλω να πάω σε μια ομάδα που να παίζω"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιούρι Λοντίγκιν ο οποίος δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Ζενίτ με δηλώσεις του στη Ρωσία υποστήριξε πως θέλει να πάει σε μια ομάδα που θα παίξει και δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα.

Σε αναζήτηση νέας ομάδας βρίσκεται ο Γιούρι Λοντίγνκιν και όπως δήλωσε ο έμπειρος γκολκίπερ ο οποίος δεν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και θα μείνει ελεύθερος από τη Ζενίτ στόχος του είναι να πάει σε μια ομάδα που θα παίξει χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα χρήματα, αρκεί να παίξει.

Ο Λοντίγκιν μίλησε στην ιστοσελίδα «sport24.ru» και αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον Ολυμπιακό και τι τον τρέλανε περισσότερο αυτούς τους έξι μήνες που ήταν στην ομάδα του Πειραιά.

Αρχικά είπε:

« Το προηγούμενο καλοκαίρι είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις με τη Ζενίτ για την επέκταση του συμβολαίου μου, αλλά από τότε δεν άλλαξε κάτι και έτσι δεν ανανέωσα. Γι’ αυτό, σε λίγο θα είμαι ελεύθερος. Υπάρχουν επιλογές τώρα, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, από την στιγμή που δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η μεταγραφική περίοδος. Θα δούμε τι προτάσεις θα έχω και θα σκεφτώ. Το πιο σημαντικό είναι πάω κάπου και να παίζω».

Και συνέχισε λέγοντας:

« Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα ήθελα να κάνω μία επανεκκίνηση και σκεφτόμουν ότι ακόμη κι αν δεν έπαιζα, θα ήμουν ήρεμος στην Ελλάδα, καθώς τελευταία ήμουν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, με όσα γίνονταν. Γι’ αυτό, μετακόμισα στον Ολυμπιακό και ηρέμησα. Αλλά, δεν ήμουν ο τερματοφύλακάς τους από την αρχή, οπότε δεν έπαιζα στα ματς. Έτσι, δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής και τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι δεν γίνεται απλά να κάθομαι και να λαμβάνω έναν μισθό. Άρχισα να τρελαίνομαι.Φυσικά και θα πάω σε όποια ομάδα, ακόμη και μικρή της Ευρώπης, μου δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστώ και να περνάω καλά. Δεν με νοιάζουν τόσο πολύ τα χρήματα, γιατί δεν είμαι τέτοιος χαρακτήρας».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ