ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Live οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στους "16" του Europa League

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τα ονόματα των πιθανών αντιπάλων του Ολυμπιακού στην κλήρωση για τη φάση των 16 του Europa League που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 14:00 ώρα Ελλάδας.

Δεκαπέντε ομάδες θα μπουν στην κληρωτίδα για τη φάση των 16 του Europa League μαζί με τον Ολυμπιακό, χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί και γκρουπ δυναμικότητας.

Στην κλήρωση της Παρασκευής, που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της UEFA στη Νιόν και θα αρχίσει στις 14:00 ώρα Ελλάδας (live από Sport24.gr και Sport24 Radio 103,3) θα δώσουν το "παρών" όλες οι νικήτριες ομάδες των ζευγαριών της φάσης των 32 του θεσμού, χωρίς να υπάρχουν επιπλέον προσθήκες από το Champions League.

Σάλκε, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Κρασνοντάρ έχουν "τσεκάρει" τη θέση τους από την Τετάρτη, αποκλείοντας ΠΑΟΚ, Σεντ Ετιέν και Φενέρμπαχτσε αντιστοίχως.

Σε αυτές τις τρεις ομάδες, καθώς και τον Ολυμπιακό, προστίθενται ακόμα δώδεκα ομάδες που προκρίνονται από τους αγώνες της Πέμπτης.

ΑΠΟΕΛ, Ρόμα, Άντερλεχτ, Μπεσίκτας και Άγιαξ πήραν την πρόκριση από τους αγώνες που άρχισαν στις 20:00 και αποτελούν κι αυτές πιθανές αντιπάλους του Ολυμπιακού. Ακολούθησαν Λιόν, Ροστόβ, Γκλάντμπαχ, Γκενκ, Κοπεγχάγη και Γάνδη, ενώ το Σαχτάρ - Θέλτα οδηγήθηκε σε παράταση.

ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σαχτάρ - Θέλτα [1-0] ΠΑΡΑΤΑΣΗ

ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Ομάδες που προκρίθηκαν Ομάδες που απέκλεισαν
Ολυμπιακός Οσμάνλισπορ
Σάλκε ΠΑΟΚ
ΑΠΟΕΛ Αθλέτικ Μπιλμπάο
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Σεντ Ετιέν
Κρασνοντάρ Φενέρμπαχτσε
Ρόμα Βιγιαρεάλ
Άντερλεχτ Ζενίτ
Άγιαξ Λέγκια
Μπεσίκτας Χαποέλ Μπερ-Σεβά
Λιόν Άλκμααρ
Ροστόβ Σπάρτα
Γκλάντμπαχ Φιορεντίνα
Γκενκ Άστρα
Κοπεγχάγη Λουντογκόρετς
Γάνδη Τότεναμ
Σε εκκρεμότητα
Σαχτάρ, Θέλτα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ