ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λέοβατς: "Πρέπει να είναι γενναία στο Φάληρο η Ριέκα"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάριν Λέοβατς μίλησε με κολακευτικά λόγια σε ΜΜΕ της Κροατίας για τον Ολυμπιακό, ωστόσο υποστήριξε πως αν η Ριέκα είναι έξυπνη και γενναία στο πρώτο ματς, θα έχει ελπίδες για ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο Κροάτης αριστεροπόδαρος μπακ του ΠΑΟΚ, παραχωρώντας δηλώσεις στην κροατική "novilist.hr":

Για την εικόνα του Ολυμπιακού και την μεταγραφική του ενίσχυση:

Η Ριέκα σαφώς και θα μπορούσε να έχει ένα ευκολότερο αντίπαλο από τον Ολυμπιακό, όμως επίσης πιστεύω ότι έχει πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους του Champions League. Ο Ολυμπιακός είναι μια κορυφαία ομάδα και έχει ενισχυθεί πολύ αυτή τη σεζόν, ξοδεύοντας αρκετά χρήματα για μεταγραφές.

Πήρε τον Οτζίτζα Οφόε από τη Λέγκια, ο οποίος έπαιξε στα ματς με την Παρτίζαν και μου άρεσε πάρα πολύ. Ο Εμενίκε ήρθε επίσης από τη Φενέρμπαχτσε, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνάς τους όπου είχαν πρόβλημα, απέκτησαν τον Μίλιτς.

Υπάρχει επίσης ο αρχηγός της ομάδας, ο Φορτούνης, ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. Ακόμη κι έτσι όμως, φαίνεται πως κάτι δεν δουλεύει σωστά συνολικά, οπότε πιστεύω ότι η Ριέκα έχει λογικές ελπίδες για να προκριθεί.

Για το αγωνιστικό στυλ του Ολυμπιακού:

Είναι μια ομάδα που θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας και να πιέζει. Έτσι παίζει και στην Ελλάδα, εκτός πιθανώς από τα ντέρμπι, κόντρα στον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα που μπορεί να τους προβληματίσει. Είναι πολύ επιθετικοί, με παίκτες που διαθέτουν εξαιρετική τεχνική, πράγματα στα οποία η Ριέκα θα πρέπει να βρει απαντήσεις.

Για την ατμόσφαιρα στο "Γ. Καραϊσκάκης":

Το στάδιο είναι όμορφο και η ατμόσφαιρα εχθρική. Σίγουρα όμως οι παίκτες της Ριέκα θα απολαύσουν το παιχνίδι εκεί. Πρέπει απλά να είναι... γενναίοι!

Αν η Ριέκα είναι έξυπνη και αποφασισμένη στο πρώτο παιχνίδι, σίγουρα θα έχει ελπίδες για ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς.

Για τις διαφορές του Ολυμπιακού συγκριτικά με την Ζάλτσμπουργκ:

Η Ζάλτσμπουργκ είναι μια νέα ομάδα, έχουν πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Σε αντίθεση λοιπόν με αυτή, ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη εμπειρία τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σαν ομάδα στο Champions League.

Σαν ποιότητα δεν έχουν πολλές διαφορές, όμως θα έλεγα ότι οι Έλληνες είναι λίγο πιο πάνω και στο κομμάτι αυτό.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επιμένουν στη Σερβία για Τζούρτζεβιτς και Ολυμπιακό
16000 διαρκείας και συνεχίζει ο Ολυμπιακός
"Δευτέρα ή Τρίτη στην Αθήνα ο Ζιλέ για τον Ολυμπιακό"
Ντεμπούτο με Αζαξιό ο Λάτσι
Πάει Κροατία ο Χάσι
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ