ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεμονής: "Βλέπω την ομαδική λειτουργία της ομάδας"

SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δεν θέλησε να σταθεί σε πρόσωπα ο Τάκης Λεμονής μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Κέρκυρας, τόνισε πως είδε πράγματα που τον ευχαρίστησαν από την ομάδα του αλλά περίμενε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη των Πειραιωτών στο ΕΑΚ Κέρκυρας, που φέρνει τον Ολυμπιακό τρεις βαθμούς μακριά από την κατάκτηση του 7ου σερί πρωταθλήματος:

-Για την εκατοστή του νίκη στο πρωτάθλημα:

"Μου το είπαν πριν από λίγο αυτό, είναι κάτι που δεν το γνώριζα. Κάθε νίκη είναι καλή τη δεχόμαστε με μεγάλη ευχαρίστηση και όταν συνδυάζεται με πράγματα που ήθελα να δω από τον Ολυμπιακό. Έχει να κάνει με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και επιθέσεις από τον άξονα. Το μόνο που ήθελα να δω περισσότερο ήταν τα καλύτερα τελειώματα".

-Εάν μετά το 0-1 το ματς έγινε πιο εύκολο για τον Ολυμπιακό:

"Νομίζω είχαμε καθαρές ευκαιρίες μετά το 0-1. Το πιο σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε τις ευκαιρίες. Αυτό είναι το μεγάλο κέρδος για μένα. Αν εξαιρέσουμε μία φάση στο δεύτερο ημίχρονο δεν κινδυνέψαμε. Η Κέρκυρα είναι πολύ καλή ομάδα, έχει κάνει καλή πορεία, έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο και όλα αυτά κάνουν ακόμα πιο σημαντική τη νίκη μας".

-Για την πολύ καλή εμφάνιση των Φορτούνη και Μάριν:

"Θα ήθελα πάλι να αναφερθώ σε όλη την ομάδα. Δεν θέλω να αναφέρομαι προσωπικά σε παίκτες, αυτό είναι περισσότερο δική σας δουλειά. Βλέπω την ομαδική λειτουργία της ομάδας. Όταν αμυνόμαστε, όταν κάνουμε επιθέσεις. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Διανύσαμε τα δύο από τα τέσσερα παιχνίδια που έχουμε μαζί και έχουμε ακόμα δύο μετά τη διακοπή του Πάσχα και θα πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι σε ετοιμότητα".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ