ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεμονής: "Το μυαλό μόνο στον ΠΑΣ"

13/04/2017 Olympiacos Vs AEK for Football Greek Cup season 2016-17, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
13/04/2017 Olympiacos Vs AEK for Football Greek Cup season 2016-17, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 13/04/2017 OLYMPIACOS VS AEK FOR FOOTBALL GREEK CUP SEASON 2016-17, IN KARAISKAKI STADIUM, IN PIRAEUS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Τάκης Λεμονής τόνισε στους παίκτες του να έχουν στραμμένη την προσοχή τους μόνο στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και όχι στην ΑΕΚ, ενώ έχει καταλήξει στους περισσότερους παίκτες για την 11άδα με την ομάδα της Ηπείρου.

Στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στρέφει την προσοχή του ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει πάση θυσία τη νίκη. Αν καταφέρει να πάρει το τρίποντο και συνάμα έρθει και η αθώωση από την πειθαρχική επιτροπή για τα γεγονότα στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, θα έχει κατακτήσει και μαθηματικά το 44ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, ασχέτως του τι θα έχει κάνει ο ΠΑΟΚ στα Χανιά με τον Πλατανιά.

Ο Τάκης Λεμονής ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν το μυαλό τους μόνο στο ματς με την ομάδα της Ηπείρου και όχι στη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη (26/4, 19:00) στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, τους είπε πως "το μυαλό μας πρέπει να το έχουμε μόνο στον ΠΑΣ και πουθενά αλλού. Δεν ασχολούμαστε καθόλου με την ΑΕΚ. Ξεχάστε αυτό το παιχνίδι και να έχετε στο μυαλό σας μόνο ότι πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ".

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΗ

Εξάλλου, ο 57χρονος προπονητής φέρεται να έχει καταλήξει στους περισσότερους παίκτες του για το αρχικό σχήμα στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League. Μια θέση στα χαφ και ο βασικός σέντερ φορ είναι οι δυο θέσεις που παραμένουν ανοιχτές και αναζητούν... κάτοχο. Εν ολίγοις, ποιος θα είναι δίπλα στον Ρομαό και ποιος από τους Ανσαριφάρντ και Καρντόσο θα ξεκινήσει μπροστά.

Από 'κει και πέρα, ο Καπίνο θα είναι στο τέρμα, οι Ντε λα Μπέγια και Φιγκέιρας αριστερά και δεξιά στην άμυνα, ενώ οι Ρέτσος και Ντα Κόστα δίδυμο σέντερ μπακ. Ο Ρομαό θα είναι μαζί με έναν εκ των Μάρτινς και Καμπιάσο, οι Σεμπά και Μάριν στα δυο άκρα και ο Φορτούνης πίσω από τον επιθετικό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ