ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεμονής τέλος στον Ολυμπιακό

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Τάκη Λεμονή ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης (4/1) η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Με τον Χρήστο Κόντη στη Λάρισα οι "ερυθρόλευκοι".

Από το απόγευμα της Πέμπτης (4/1) το Sport24.gr σας είχε προϊδεάσει σχετικά με τις εξελίξεις στον πάγκο του Ολυμπιακού και λίγες ώρες μετά ήρθε η επισημοποίηση του τέλος της συνεργασίας των Πειραιωτών με τον Τάκη Λεμονή.

Όλες οι ενδείξεις οδηγούσαν στο διαζύγιο των "ερυθρολεύκων" με τον 57χρονο τεχνικό και αυτό συνέβη, όπως ανακοίνωσαν επίσημα το βράδυ της ίδιας μέρας οι Πειραιώτες, με τον Χρήστο Κόντη να οδηγεί τεχνικά την ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής (7/1, 19:30) με την ΑΕΛ στο AEL FC Arena.

Νωρίτερα την Πέμπτη, οι Καταλανοί αποκάλυπταν πως Όσκαρ Γκαρθία και Ολυμπιακός ήρθαν σε συμφωνία, ώστε ο 44χρονος τεχνικός να αναλάβει άμεσα το πόστο του προπονητή στους εν δυνάμει πρωταθλητές Ελλάδας. Εξέλιξη που μοιάζει πιο πιθανή από ποτέ, καθώς από την πλατεία Αλεξάνδρας ενημέρωναν ότι την Παρασκευή (5/1) θα ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Στην σχετική ανακοίνωση των Πειραιωτών γίνεται γνωστό ότι στον Τάκη Λεμονή έχει προταθεί να συνεχίσει στον σύλλογο από διαφορετικό πόστο.

Η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τάκη Λεμονή.

Ο κ. Λεμονής ανέλαβε την ομάδα σε ειδικές συνθήκες και ο Σύλλογος τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του.

Ήδη έχει προταθεί στον κ. Λεμονή, άνθρωπο σημαντικό για όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια, να συνεχίσει να βρίσκεται στον Σύλλογο, σε άλλο πόστο".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αδειάζει η κλεψύδρα για Λεμονή
"Έδωσαν τα χέρια Ολυμπιακός και Όσκαρ Γκαρθία"!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ