ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεμονής: "Όταν περνάς από το Αγρίνιο με τέτοιο σκορ, είναι σημαντικό"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Λεμονής στάθηκε στην πολύ καλή εικόνα της ομάδας του επιθετικά και τόνισε ότι πέραν από τους τρεις βαθμούς, η νίκη στην έδρα του Παναιτωλικού είναι σημαντική καθώς πρόκειται για έναν πολύ αξιόμαχο αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο 57χρονος τεχνικός, μετά το τέλος της αναμέτρησης και τη νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 4-1 επί του Παναιτωλικού:

Πέρα φυσικά από το προφανές που είναι το τρίποντο, τι άλλο σήμαινε αυτή η νίκη για τον Ολυμπιακό, γιατί είδαμε στο τέλος να την πανηγυρίζετε ιδιαίτερα έντονα;

Βασικά κάθε νίκη ποτέ δεν σου δίνει παραπάνω από τρεις πόντους. Αλλά είχε πολύ μεγάλη σημασία γιατί έγινε επί ενός πολύ καλού αντιπάλου.

Ήταν μία νίκη που ήταν "μήνυμα" προς κάποιους άλλους ότι ο Ολυμπιακός είναι "εδώ";

Νομίζω ότι προσπαθούμε πάρα πολύ για να δείξουμε ότι είμαστε μία ομάδα που στο τέλος θα κατακτήσει τον τίτλο. Αυτή είναι η προσπάθειά μας. Όταν περνάς από εδώ με ένα τέτοιο σκορ είναι πολύ σημαντικό.

Την περασμένη εβδομάδα είχατε παραδεχτεί και εσείς για τη δυστοκία που παρουσίαζαν οι ποδοσφαιριστές σας. Ενώ έφτιαχναν φάσεις, δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα δίχτυα. Κόντρα στον Παναιτωλικό όμως είδαμε κάτι διαφορετικό. Είδαμε έναν Ολυμπιακό με καλά ποσοστά ευστοχίας.

Γενικότερα αν πάρουμε τα τελευταία πέντε παιχνίδια, έχουμε ένα πολύ καλό επιθετικό στατιστικό. Έχουμε μέσο όρο 20-22 τελικές προσπάθειες. Στο ματς με τον Πλατανιά είχαμε 15 τελικές και σκοράραμε 5 φορές. Υπάρχει μία ανισορροπία σε αυτό το κομμάτι.

Είναι σημαντικό ότι σκόραραν σήμερα και οι δύο επιθετικοί μας, αλλά και ο Κώστας. Αυτό ήταν κάτι σημαντικό. Νομίζω ότι θα πρέπει να επιμείνουμε πολύ περισσότερο στο κομμάτι της δημιουργίας μας, αλλά πρέπει να κοιτάμε πάντα και το αμυντικό μας παιχνίδι.

Σήμερα ο Παναιτωλικός έχει έναν παίκτη σαν τον Μόρα που δεν υπήρχε. Θα μπορέσετε να μας πείτε αν ο παίκτης αυτός ήταν διαφορετικός σήμερα, ο Ολυμπιακός θα έφτανε στη νίκη;

Είμαι προπονητής του Ολυμπιακού. Αυτή την ερώτηση μπορείτε να την κάνετε στον προπονητή του Παναιτωλικού.

Αν όμως έπαιζε καλά, θα κερδίζατε τόσο εύκολα;

Είναι πολύ άσχημη η ερώτησή σας και δεν θέλω να σας απαντήσω.

Αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα το τελικό σκορ;

Είναι ίσως μεγάλο σε έκταση για τον Παναιτωλικό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έπρεπε να έρθει η νίκη για τον Ολυμπιακό.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πέρασε από το Αγρίνιο με φοβερό Ανσαριφάρντ ο Ολυμπιακός, 4-1 τον Παναιτωλικό

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μιλόγεβιτς: "Με τον Ερυθρό Αστέρα στην Ελλάδα θα ήμουν 1ος με διαφορά"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ