ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεμονής: "Κατάντησε να είναι ο Πανιώνιος ο πιο σοβαρός διεκδικητής του τίτλου"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Λεμονής EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Λεμονής υποστήριξε ότι η ΑΕΚ έχει βελτιωθεί, ότι ο πιο σοβαρός διεκδικητής του τίτλου ήταν ο Πανιώνιος, καθώς και ότι ο Ολυμπιακός είναι "η καλύτερη ομάδα". (VIDEO).

Μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στην ΑΕΚ, στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, που όμως δεν ήταν ικανή να χαρίσει πρόκριση στον τελικό, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής, δήλωσε στην Cosmote TV:

"Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Και στα δύο ματς κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε αλλά τα δοκάρια δεν ήταν με το μέρος μας. Επειδή ακούστηκαν διάφορα τις προηγούμενες ημέρες, δεν ήρθαμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ, γιατί είμαστε. Ήρθαμε ως πρωταθλητές και παίξαμε ως πρωταθλητές. Η ΑΕΚ σίγουρα έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια και διεκδικεί κάτι καλύτερο.

Εφέτος κατάντησε ο Πανιώνιος να είναι ο πιο σοβαρός διεκδικητής του τίτλου. Έχουμε δρόμο ακόμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο να φτιάξουμε καλές ομάδες για να γίνει πιο ανταγωνιστικό. Παρά τα προβλήματα που είχαμε, δείξαμε ότι είμαστε και η καλύτερη ομάδα και οι πρωταθλητές".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ