ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεάλι: "Ολυμπιακός όπως Γιουβέντους"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Νικόλα Λεάλι παραχώρησε συνέντευξη σε ιταλική ιστοσελίδα και "έπλεξε" το εγκώμιο των Πειραιωτών, τονίζοντας πως πρόκειται για μία σπουδαία ομάδα, με ατμόσφαιρα παρόμοια με της Γιουβέντους.

Ο Νικόλα Λεάλι αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι απ' τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού απ' τη Γιουβέντους, με σκοπό να αποτελέσει το μπακ απ του Στέφανο Καπίνο κάτω απ' τα γκολπόστ.

Ο Ιταλός γκολκίπερ πήρε αρκετές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της σεζόν, κυρίως λόγω των τραυματισμών του Καπίνο, αλλά δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες.

Παρ' όλα αυτά, ο 24χρονος τερματοφύλακας θεωρεί πως ο Ολυμπιακός ήταν μία σπουδαία ευκαιρία για τον ίδιο, με βάση όσα δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα του Ιταλού δημοσιογράφου, Τζανλούκα ντι Μάρτζιο.

Ο Λεάλι "έπλεξε" το εγκώμιο των Πειραιωτών, τονίζοντας πως πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα, με ατμόσφαιρα παρόμοια με της Γιουβέντους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Αισθάνομαι πολύ άνετα στον Ολυμπιακό, καθώς πρόκειται για μία σπουδαία ομάδα, με ατμόσφαιρα παρόμοια μ' αυτή της Γιουβέντους. Στην Ιταλία θεωρούν πως το πρωτάθλημα είναι χαμηλό επιπέδου, όμως μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως οι ρυθμοί είναι πολύ υψηλοί. Η ζωή είναι εξαιρετική και το περιβάλλον υπέροχο για να εργαστείς.

Ο Ολυμπιακός είναι η ευκαιρία που περίμενα. Μία εμπειρία, όπου ζω μία νέα πραγματικότητα. Μπορώ να είμαι σε μία σπουδαία ομάδα. Αυτό έψαχνα. Εδώ τα πράγματα έχουν αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν και ο στόχος δεν είναι να αποφύγουμε να δεχθούμε γκολ. Όμως, όταν συμβαίνει αυτό πρέπει να βελτιώνεσαι για να γίνεις καλύτερος. Αυτή είναι μία σπουδαία ομάδα που θέλει να κερδίζει, επομένως ακόμα κι αν δεχθεί γκολ, θα προσπαθήσει πιο σκληρά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ