ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λαζάρ Ραντζέλοβιτς: Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Σέρβο του Ολυμπιακού

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς δίνει ευκαιρίες στον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος τις εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο και το Sport24.gr σας παρουσιάζει πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τον 22χρονο εξτρέμ.

Ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς είχε ορθάνοιχτα τ' αυτιά του όταν ο Πέδρο Μαρτίνς φώναξε " να η ευκαιρία". Ο Σέρβος από το Λέσκοβατς εκμεταλλεύεται και το τελευταίο δευτερόλεπτο που του δίνει ο Πορτογάλος κόουτς, εξαργυρώνοντας την εμπιστοσύνη με καλές εμφανίσεις και γκολ, όπως συνέβη στο ματς με την ρωσική, Κρασνοντάρ εναντίον της οποίας ο 22χρονος βρήκε δίχτυα δύο από τις συνολικά τέσσερις του Ολυμπιακού.

Μπορεί ο Ραντζέλοβιτς να συστήθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού και γενικότερα του ποδοσφαίρου με τον καλύτερο τρόπο το βράδυ της Τετάρτης στο "Γ. Καραϊσκάκης", ωστόσο υπάρχουν κι άλλες λεπτομέρειες από την ποδοσφαιρική ζωή του Λαζάρ Ραντζέλοβιτς που βγάζουν ενδιαφέρον. Το Sport24.gr σας παρουσιάζει πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τον διεθνή δεξιοπόδαρο εξτρέμ.

1. Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΠΩΛΗΣΗ

Ο Ραντζέλοβιτς προτού γίνει παίκτης του Ολυμπιακού είχε ήδη φτιάξει όνομα στη Σερβία και γενικότερα εμφανιζόταν στην λίστες των ανθρώπων που ειδικεύονται στο κυνήγι ταλέντων. Οι "ερυθρόλευκοι", λοιπόν, που παραδοσιακά κοιτούν την αγορά της γειτονικής χώρας, κινήθηκαν γρήγορα και τον απέκτησαν. Μάλιστα, η μεταγραφή του είναι η πιο ακριβή στην ιστορία της Ραντνίτσκι. Ο 22χρονος Σέρβος κόστισε 550.000 ευρώ, ενώ παράλληλα είναι η πρώτη πώληση που έκανε η πρώην ομάδα του σε κλαμπ επιπέδου Champions League.

2. ΔΙΠΛΗ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίπτωση του Λαζάρ Ραντζέλοβιτς έχει δείξει όχι μία, αλλά δύο φορές ο Ερυθρός Αστέρας. Σύμφωνα με τους Σέρβους ρεπόρτερ, η ομάδα του Βλάνταν Μιλιβόγεβιτς επιχείρησε να πάρει τον 22χρονο από την Ραντνίτσκι, όμως ο Ολυμπιακούς πρόλαβε τον Τσβέζνταν Τέρζιτς και το επιτελείο του στη στροφή. Ωστόσο, το ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε πριν από μερικές εβδομάδες. Συγκεκριμένα, τα σερβικά Μέσα ήθελαν τον Ερυθρό Αστέρα να προσπαθεί να πάρει δανεικό από τον Πειραιά τον Ραντζέλοβιτς. Σενάριο, πλέον, ουτοπικό με τις εμφανίσεις που κάνει ο ποδοσφαιριστής.

3. ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Κι αφού δεν προχώρησε του Ραντζέλοβιτς ούτε τη δεύτερη φορά για τον Ερυθρό Αστέρα, οι Σέρβοι άλλαξαν το έργο και άρχισαν να γράφουν "ελληνικά" το μέλλον του συμπατριώτη τους. Στις αρχές Ιουνίου κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ολυμπιακό να δανείζει τον διεθνή με την Κ21 της Σερβίας στον Ατρόμητο.

Λαζάρ Ραντζέλοβιτς: Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Σέρβο του Ολυμπιακού

Το σχετικό δημοσίευμα για Ατρόμητο

Μάλλον κανείς δεν είχε φανταστεί τί σκεφτόταν για μετά ο Πέδρο Μαρτίνς. Δικαιολογημένα, πάντως, ο νεαρότερος Ραντζέλοβιτς ήταν στους επικρατέστερους για να φύγει εκ νέου δανεικός. Μην ξεχνάμε ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν αρκετές επιλογές παικτών για να κάνουν παιχνίδι από το πλάι.

4. ΗΡΘΕ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός πήρε εξαιρετική απόφαση ν' αφήσει τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς στην Ραντνίτσκι ως δανεικό προτού τον φέρει στου Ρέντη για να τον τσεκάρει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Σέρβος έγραψε πέρυσι 40 συμμετοχές με 7 γκολ και 12 ασίστ. Σημαντικό είναι πως με την ομάδα του ο "ερυθρόλευκος" winger τερμάτισε δεύτερος, πίσω από τον πρωταθλητή Ερυθρό Αστέρα και από την έτερη μεγάλη δύναμη της χώρας, Παρτιζάν. Έκανε πρωταθλητισμό δηλαδή.

5. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ "LIKE" ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ραντζέλοβιτς τόσο με την Ραντνίτσκι όσο και με την Κ21 της Σερβίας προσέλκυσαν στο παρελθόν κι άλλο ευρωπαϊκό ενδιαφέρον πέραν αυτό του Ολυμπιακού.

Λαζάρ Ραντζέλοβιτς: Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Σέρβο του Ολυμπιακού

Οι Ρώσοι αποθεώνουν τον Ραντζέλοβιτς

Στη χώρα του 22χρονου ποδοσφαιριστή γράφτηκε πέρυσι το καλοκαίρι ότι τον είχε τσεκάρει η Άντερλεχτ, μία ομάδα που αν μη τι άλλο έχει καλό μάτι στον εντοπισμό ταλέντων.

Κι αφού ο Ραντζέλοβιτς κατάφερε να μπει στο μυαλό καλών ομάδων όντας παίκτης της Ραντνίτσκι, φανταστείτε τι μπορεί να δημιουργήσει στον Ολυμπιακό που και στο Champions League όλα δείχνουν ότι θα παίξει αλλά και στην αγορά έχει φτιάξει όνομα, στρέφοντας προς το ρόστερ του αρκετούς σκάουτερ και ατζέντηδες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ