ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λας Πάλμας: "Μας έκανε πρόταση για Ματέο Γκαρσία ο Ολυμπιακός"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Λας Πάλμας για την απόκτηση του Αργεντινού εξτρέμ, Ματέο Γκαρσία. Η διοίκηση της ισπανικής ομάδας παραδέχτηκε την κίνηση των "ερυθρόλευκων".

Ο Ολυμπιακός μπορεί να διαθέτει στο ρόστερ του μια σειρά από εξτρέμ (Σουντανί, Ποντένσε, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μασούρας), αλλά απ' ό,τι φαίνεται δεν σταματάει εδώ.

Η Λας Πάλμας επιβεβαίωσε στο Sport24.gr ότι οι "ερυθρόλευκοι" της κατέθεσαν επίσημη πρόταση για να αποκτήσουν τον Ματέο Γκαρσία, όπως αναφέρεται στον "Κόκκινο Πρωταθλητή". Παραδέχεται, επίσης, ότι περιμένει καλύτερη πρόταση για να παραχωρήσει τον Αργεντινό ακραίο επιθετικό, του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα των Καναρίων Νήσων τελειώνει το καλοκαίρι του 2020. Το ερώτημα είναι τι θα κάνει ο Ολυμπιακός...

Θα επανέλθει με νέα πρόταση ή θα εγκαταλείψει μια και καλή την υπόθεση του τέως παίκτη του Άρη; Όλα αυτά ενώ πριν από τρεις μέρες ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, είχε δηλώσει ότι ούτε ο Ολυμπιακός ούτε ο Άρης έχουν κάνει επίσημη πρόταση.

Τα δεδομένα άλλαξαν σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται πλέον η ίδια τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου, ο προπονητής της οποίας Πέπε Μελ δεν έχει στα πλάνα του τον Ματέο Γκαρσία. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 22χρονος έκανε 32 συμμετοχές και σημείωσε έντεκα γκολ με τον Άρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ