ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυρίαρχοι στα ντέρμπι οι Νέοι

Κυρίαρχοι στα ντέρμπι οι Νέοι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σημείωσε ο Ολυμπιακός στο Πρωτάθλημα Super League K-20. Τα 16 γκολ έφτασε ο Θανάσης Ανδρούτσος. Επιστροφή στις νίκες για την Κ-15.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν το Σάββατο (12/3) με σκορ 1-0 του Παναθηναϊκού στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Έτσι, η ομάδα του Βασίλη Βούζα στα έξι ματς που έδωσε με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα Κ-20 της Super League, σημείωσε ισάριθμες νίκες. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 και 0-4 του Παναθηναϊκού, με 4-1 και 0-1 της ΑΕΚ και με 0-4 και 4-1 του ΠΑΟΚ.

Τελευταία ήττα το 2011!

Πέντε χρόνια έχουν να χάσουν στην έδρα τους στο Πρωτάθλημα Super League K-20 οι Νέοι του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Πειραιά έχει μια αξιοζήλευτη επίδοση για ντέρμπι "αιωνίων" αφού έχει να δεχτεί και πέντε χρόνια γκολ στην έδρα της! Η τελευταία ήττα σημειώθηκε στις 19 Νοεμβρίου 2011 όταν ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 0-2 στου Ρέντη του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια οι Πειραιώτες πήραν... πίσω το αίμα τους στον 2ο γύρο όταν και κέρδισαν μέσα στη Λεωφόρο με 0-1 και ακολούθησε το σερί στο Ρέντη! Τη σεζόν 2012-13 όπου ο Ολυμπιακός του Μπερντ Στορκ στέφτηκε Πρωταθλητής Ελλάδος κέρδισαν με 3-0 στο Ρέντη ενώ την επόμενη και την 1η Μαρτίου 2014 επικράτησαν με 4-0. Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 στις 26 Οκτωβρίου 2014 ενώ επικράτησε και 2-3 στον 2ο γύρο μέσα στο Κορωπί. Τη σεζόν που διανύουμε η ομάδα του Πειραιά κέρδισε με 0-4 στο Κορωπί στον 1ο γύρο και με 1-0 στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Δεκαέξι γκολ ο Ανδρούτσος

Τα 16 γκολ στο Πρωτάθλημα Super League K-20 έφτασε ο Θανάσης Ανδρούτσος. Ο 19χρόνος επιθετικός που σκόραρε κόντρα στον Παναθηναϊκό είχε χαρίσει με δικό του γκολ την εκτός έδρας νίκη (0-1) επί της ΑΕΚ ενώ είχε πετύχει και τέρμα και στη νίκη με 0-4 στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ.

Επίσης είχε σκοράρει στη νίκη με 4-1 επί της ΑΕΚ στο Ρέντη αλλά και κόντρα στον Λεβαδειακό, στη Βέροια, στον Παναιτωλικό, στην Καλλονή, και στον Ατρόμητο. Το ρεκόρ του είναι τα 4 γκολ στην εκτός έδρας νίκη με 0-5 επί της Καλλονής! Αξίζει να σημειώσουμε ότι είχε σκοράρει και στο UEFA Youth League απέναντι στην Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Αναλυτικά τα γκολ του:

3η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 7-0 (2)

6η ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4 (1)

7η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 4-1 (1)

9η ΒΕΡΟΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4 (2)

14η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-0 (1)

15η ΚΑΛΛΟΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-5 (4)

17η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 7-0 (2)

22η ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 (1)

23η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-0 (1)

26η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0 (1)

Κυρίαρχοι στα ντέρμπι οι Νέοι
INTIME SPORTS

Κ-15: Ολυμπιακός-Ατρόμητος 1-0

Σε αγώνα της 18ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15, που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη το Σάββατο (12/3), ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 1-0 του Ατρόμητου Αθηνών επιστρέφοντας στις νίκες.

Με τη νίκη αυτή ο Ολυμπιακός έμεινε στη 2η θέση με -1 βαθμό από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κέρδισε με 1-3 στην Τρίπολη τον Αστέρα. Για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου παραμένουν ακόμη δυο παιχνίδια για κάθε ομάδα, με τον Ολυμπιακό να παίζει εκτός έδρας με τον Πλατανιά και εντός έδρας με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό εκτός με τον Ατρόμητο και εντός με τον Πλατανιά. Το εισιτήριο για τον τελικό θα πάρει η ομάδα που θα τερματίσει 1η στον Α' όμιλο.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου (42') με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή ο Κοτσιανούλης. Ο Ολυμπιακός είχε και άλλες ευκαιρίες, με σημαντικότερη εκείνη του Φέκκα στο 21' αλλά δεν βρήκε στόχο.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Νίκος Τοπολιάτης, μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα σημείωσε:

"Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς και συνοδεύτηκε από μια καλή εμφάνιση. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια. Προχωράμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε καλύτεροι".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βεζύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουΐδης, Γλυνός, Τσακίρης (75' Μπουλάρι), Τσέργας (79' Τασιάς), Γεωργαντής (80' Δεγαΐτας), Μουγιός, Κοτσιανούλης (64' Ράμα).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μανδάς, Κουστουμπάρδης, Πολίτης, Λογοθέτης (75' Χατζής), Αθανασίου, Ξεροπανάγος, Σκαραμάγκος (75' Στεργίου), Ζούνης, Βαγγέλης, Σάσσαλος (64' Ηλιόπουλος), Κολινιάτης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ