ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυνηγάει το θαύμα ο Ντουρμάζ

Κυνηγάει το θαύμα ο Ντουρμάζ
Ντουρμάζ INTIME SPORTS

Ούτε την Πέμπτη (15/10) προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, αλλά ο Τζίμι Ντουρμάζ κάνει τα πάντα για να βρεθεί έστω στην 18άδα για την αναμέτρηση (17/10, 20:30) με την ΑΕΚ.

Ας μην κρυβόμαστε, ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν είναι στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας για να παίξει το Σάββατο (17/10). Και ο Σίλβα, και οι γιατροί είναι λίγο διστακτικοί, καθώς πάντοτε ελλοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής λόγω του προβλήματος στους οπίσθιους μηριαίους.

Από την άλλη όμως, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη και την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή που θέλει να κυνηγήσει τις όποιες ελάχιστες ελπίδες έχει για να βρεθεί έστω στην 18άδα.

Την Πέμπτη (15/10) συνέχισε φουλ θεραπείες και ατομικά προγράμματα, δείγμα του ότι ακόμα δεν είναι έτοιμος. Ωστόσο, η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι θα δοκιμάσει την Παρασκευή (16/10) να μπει με την ομάδα.

Με λίγα λόγια κυνηγάει ένα θαύμα, γιατί κακά τα ψέματα οι πιθανότητες είναι συντριπτικά εναντίον του. Ο Σίλβα έχει μιλήσει με τον Τζίμι, έχει πειστεί ότι όντως ο Σουηδός κάνει τα πάντα για να προλάβει το ντέρμπι και έτσι, είναι διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι και την ύστατη στιγμή. Αρκεί φυσικά να είναι σε θέση να βγάλει το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ