ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κωνσταντόπουλος: "Sky is the limit"

Κωνσταντόπουλος: "Sky is the limit"
INTIME SPORTS

Στον Sport24 Radio 103,3 και τον "Μediaρχη" Νίκο Μποζιονέλο μίλησε ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της Stoiximan.gr, Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος, για τη συμφωνία της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας διαδικτυακού στοιχήματος με τον Ολυμπιακό.

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της Stoiximan.gr, Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio και στην εκπομπή «O Mediaρχης» με τον Νίκο Μποζιονέλο. Ο κ. Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε στην συμφωνία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τα επόμενα σχέδια της εταιρείας στον χώρο του αθλητισμού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Κωνσταντόπουλου

Για την συμφωνία με τον Ολυμπιακό: «Η Stoiximan.gr πιστή στις εξαγγελίες της συνεχίζει και φέτος κάνοντας την έκπληξη ανακοινώνοντας την συμφωνία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η είσοδος στο ποδόσφαιρο αποτελεί σημαντική και θετική εξέλιξη για την πορεία της εταιρείας τα τελευταία χρόνια.Δεν είμαστε η πρώτη στοιχηματική εταιρεία που μπαίνει στην χορηγία της φανέλας μιας ομάδας. Τόσα χρόνια ο ΟΠΑΠ διαφημιζόταν σε όλα τα αθλήματα».

Αν θα υπάρχουν «εκπλήξεις» για τους φίλους των ομάδων που υποστηρίζει η Stoiximan.gr: «Έχουμε συγκεκριμένο πλάνο για τον Ολυμπιακό και τις ομάδες που υποστηρίζουμε. Επιφυλλάσουμε πολλές εκπλήξεις τόσο για τους φίλους του Ολυμπιακού όσο και για τις υπόλοιπες ομάδες».

Αν θα υπάρξει συνεργασία και με άλλη ομάδα της Super League: «Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα, ούτε μπορώ να πω ότι κάτι θα κάνουμε, έχουμε ένα πλάνο και θα πορευτούμε πάνω σε αυτό».

Ο επόμενος στόχος της εταιρείας: «Μετά την μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία του Ολυμπιακού βλέπουμε ότι ο δρόμος για την επιτυχία είναι ένας, σκληρή δουλειά και υπομονή. Sky is the limit όπως μας αρέσει να λέμε στην εταιρεία. Όλα αυτά όμως θα τα καταφέρουμε μόνο με σκληρή δουλειά… δουλειά και… δουλειά».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ