ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξημεροβραδιάζεται στου Ρέντη ο Λεμονής

Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Λεμονής EUROKINISSI SPORTS

Πάει το πρωί και φεύγει το βράδυ από το προπονητικό κέντρο ο 57χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής. Το απόγευμα της Δευτέρας (27/3) γυρίζουν στις προπονήσεις οι "ερυθρόλευκοι".

Με τα μούτρα στη δουλειά έχει πέσει ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το τιμόνι του Ολυμπιακού, δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα που να μην κάνει... διπλοβάρδιες στου Ρέντη!

Ο 57χρονος τεχνικός ακόμα και στο ρεπό της ομάδας πήγε στο προπονητικό κέντρο μαζί με τους συνεργάτες του για να φτιάξει το πλάνο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Πρωταπριλιάς με τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη.

Επίσης, μελετάει και ξαναμελετάει τους δείκτες φυσικής κατάστασης κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά και αναλόγως προσαρμόζει το πρόγραμμα της προπόνησης.

Το πρωί περνάει τις πύλες του Ρέντη και φεύγει το βράδυ. Κάτι τέτοιο βέβαια έκανε και ο Βασίλης Βούζας, αλλά τα προβλήματα με τον νυν τεχνικό της Κ20 ήταν διαφορετικά. Είχε να κάνει κυρίως με κάποιες αποφάσεις του για τις οποίες του ασκήθηκε κριτική.

Το σημαντικό για τον Λεμονή είναι ότι αυτή την “κάψα” για το νταμπλ για την οποία έλεγε από την πρώτη μέρα στους παίκτες του, την δείχνει με πράξεις σε καθημερινή βάση. Ξημεροβραδιάζεται στο Ρέντη για να βρει λύσεις στα προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα, με πρώτο-πρώτο φυσικά αυτό της φυσικής κατάστασης.

Ως προς το κομμάτι της τακτικής, σίγουρα θα έχει να δουλέψει περισσότερα πράγματα με το που επιστρέψουν όλοι οι διεθνείς. Τα άσκοπα τρεξίματα, η κατοχή και το γεγονός ότι θέλει να απλώνει το παιχνίδι του ο Ολυμπιακός όταν επιτίθεται, είναι τρία στοιχεία στα οποία θα δώσει έμφαση ο Λεμονής όταν ολοκληρώσουν άπαντες τις εθνικές τους υποχρεώσεις.

Το απόγευμα της Δευτέρας (27/3) στο προπονητικό κέντρο είναι το επόμενο ραντεβού των “ερυθρολεύκων” μετά το χθεσινό ρεπό. Ένα ρεπό που ήταν φυσικά για τους παίκτες και όχι για τον Λεμονή που από το πρωί ήταν στο Ρέντη και έφυγε το βράδυ!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ