ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξέσπασμα Μαρτίνς για τη διαιτησία του Τζήλου: "Άλλα σφύριζε σε μας και άλλα στη Ξάνθη"

Ξέσπασμα Μαρτίνς για τη διαιτησία του Τζήλου: "Άλλα σφύριζε σε μας και άλλα στη Ξάνθη"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην διαφορετική αντιμετώπιση που είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού και αυτοί της Ξάνθης σε ίδιες φάσεις, τονίζοντας ωστόσο ότι κακώς οι ερυθρόλευκοι "τσίμπησαν" στις προκλήσεις. (video)

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού εξέφρασε τα έντονα παράπονα του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το 1-1 στα Πηγάδια, υποστηρίζοντας ότι ο διαιτητής Τζήλος είχε εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση σε ίδιες φάσεις για τους παίκτες των δύο ομάδων.

Ο Μαρτίνς με χαρακτηριστικές κινήσεις των χεριών του επανέλαβε ότι ο Τζήλος σφύριζε με άλλη φιλοσοφία τις παραβάσεις που αφορούσαν τις αγωνιστικές φάσεις αλλά και τον πειθαρχικό έλεγχο, κάνοντας λόγο για συνεχείς προκλήσεις των αντιπάλων που έμεναν ατιμώρητες. Τονίζοντας παράλληλα πως κακώς οι ερυθρόλευκοι έπεσαν στην παγίδα.

"Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και θα έπρεπε να πάμε διαφορετικά στα αποδυτήρια. Δεν μπορέσαμε ξανά να τελειώσουμε τις φάσεις που κάναμε. Στο δεύτερο ημίχρονο συνέβησαν πολλά. Είχαμε τη διακοπή του ρεύματος, η Ξάνθη προκαλούσε πραγματικά τους παίκτες του Ολυμπιακού γιατί ήθελε να αλλάξει την ισορροπία του παιχνιδιού, κάτι το οποίο εμείς δεν ήμασταν αρκετά έξυπνοι να το αντιληφθούμε και να αγνοήσουμε αυτές τις προκλήσεις.

Είδαμε έναν διαιτητή που δεν αντιλήφθηκε ότι όλες αυτές οι αντιδράσεις από εμάς ήταν αποτέλεσμα των προκλήσεων των παικτών της Ξάνθης. Και όλα αυτά δημιούργησαν την εικόνα που είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο, μια εικόνα που δεν είναι ικανοποιητική. Που δεν είναι ωραία για το ποδόσφαιρο. Όμως αυτό μπορέσαμε να παρουσιάσουμε σήμερα και έτσι συνεχίζουμε.

Το μόνο που μας ενοχλεί είναι ότι αφού βλέπαμε ότι δίνονταν κίτρινες κάρτες όταν η μπάλα ήταν στο κέντρο και ύστερα από προκλήσεις των παικτών της Ξάνθης, ενώ για εμάς δεν δίνοντας οι αντίστοιχες φάσεις, μας θυμώνει πραγματικά πως δεν είχαμε την εξυπνάδα να το αντιληφθούμε, να αγνοήσουμε τις προκλήσεις που είχαν αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Φερθήκαμε σαν ανόητοι και αυτό θα έπρεπε να το είχαμε αντιληφθεί νωρίτερα" , υποστήριξε ο τεχνικός του Ολυμπιακού και ακολούθησε ένταση στη συνέντευξη Τύπου μεταξύ του Κώστα Καραπαπά και δημοσιογράφου.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ