ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξέσπασμα Καραπαπά για τη διαιτησία

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Καραπαπάς EUROKINISSI SPORTS

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, έβαλε κατά της διαιτησίας, μιλώντας για "παρθένες μπροστά στα νέα φυντάνια" κι άφησε αιχμές για την απόδοση του Ζίβκοβιτς στην ήττα της Ξάνθης από τον ΠΑΟΚ.

Σοβαρές αιχμές κατά της διαιτησίας εξαπέλυσε ο Κώστας Καραπαπάς μετά το τέλος της νίκης του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Σμύρνης (3-1) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις δηλώσεις του μίλησε για "παρθένες μπροστά στα νέα φυντάνια" αναφερόμενος στους διαιτητές που σφυρίζουν κατά την τρέχουσα σεζόν της Super League Σουρωτή σε σύγκριση με αυτούς των περασμένων, άφησε αιχμές για την απόδοση του γκολκίπερ της Ξάνθης, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, στην ήττα από τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι "γελάει ο κόσμος με αυτό που είχαν το θράσος να το ονομάσουν εξυγίανση".

"Για μια ακόμα φορά όσοι ήσασταν εδώ, μπορείτε να μεταφέρετε την οργή του κόσμου που είδε κάποιους προκλητικούς να προσπαθούν να σταματήσουν τον Ολυμπιακό. Συμβαίνει από την πρώτη αγωνιστική. Δεν είναι τυχαίο. Είναι συστηματικό. Προκύπτει από ένα σύστημα που δίνει πέναλτι έξω από την περιοχή και παίζει και άμυνα όταν χρειάζεται. Είδαμε σήμερα τον καλύτερο τερματοφύλακα του πρωταθλήματος στην Ξάνθη, να τρώει ο,τι δεν τρώγεται. Ματάκια έχετε και βλέπετε και εσείς και ο κόσμος. Ζητήσαμε από τον κύριο Περέιρα να τοποθετηθεί επίσημα για τη διαιτησία όλων όσων διεκδικούν τον τίτλο.

Ακόμα περιμένουμε. Το σίγουρο είναι ότι αυτοί που ήταν και καλά "κακοί" διαιτητές και τους σπίλωσαν και τους έδιωξαν ήταν παρθένες μπροστά στα νέα φυντάνια. Ο σημερινός, εδώ στο Καραϊσκάκης έκανε υπερήφανο τον Παπασταμάτη, τον κουμπάρο του. Γελάει ο κόσμος με αυτό που είχαν το θράσος να το ονομάσουν εξυγίανση. Αλλά όχι ο δικός μας κόσμος. Ο δικός μας βράζει από οργή. Το ξαναλέω. Και όποιος τα έχει βάλει διαχρονικά με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του έχασε...", υποστήριξε ο Κώστας Καραπαπάς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ