ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεπέρασαν τις 7000 οι ανανεώσεις των διαρκείας του Ολυμπιακού!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τη Δευτέρα (10/07) ο Ολυμπιακός διέθεσε ακόμη 1000 κάρτες διαρκείας και έτσι οι ανανεώσεις ενόψει της νέας σεζόν ξεπέρασαν τις 7000! Στις 12/07 λήγει η προθεσμία των παλιών κατόχων.

Σε πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι ανανεώσεις των διαρκείας του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η κίνηση είναι αυξημένη, καθώς τη Δευτέρα (06/07) ο Ολυμπιακός διέθεσε ακόμη 1000 εισιτήρια, το οποίο σημαίνει πως οι ανανεώσεις ξεπέρασαν τις 7000!

Βάση ποσοστού, συνήθως οι ανανεώσεις φτάνουν το πολύ στο 50% (δηλαδή 1 στους 2), ωστόσο με τη διορία να λήγει στις 12 Ιουλίου και την διάθεση που δείχνουν οι παλαιοί κάτοχοι τις τελευταίες μέρες, φέτος το ποσοστό ανανεώσεων προβλέπεται να ξεπεράσει το 60%.

Στο Λιμάνι μοιάζουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και μάλιστα σε μια εποχή που μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι μεταγραφές του Εμάνουελ Εμενίκε, του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε και του Μεχντί Καρσελά γέμισαν με ενθουσιασμό τους φίλους των "ερυθρολεύκων", οι οποίοι βλέπουν μεθοδικές και ουσιαστικές κινήσεις απ' τους διοικούντες την ομάδα.

Τέλος, όπως ενημέρωσαν επίσημα οι Πειραιώτες, στις 9 Αυγούστου (21:00) θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας με τον Ατρόμητο στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ένα καλό τεστ για την ομάδα του Μπέσνικ Χάσι ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ