ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκουράζει Μήτρογλου, Μανιάτη και Χολέμπας ο Μίτσελ

Ξεκουράζει Μήτρογλου, Μανιάτη και Χολέμπας ο Μίτσελ
INTIME SPORTS

Χωρίς 3 διεθνείς που τράβηξαν κουπί με την Ρουμανία θα ταξιδέψει για Κομοτηνή ο Ολυμπιακός. Εκτός και ο τραυματίας Σιόβας, μέσα για πρώτη φορά ο Τόρες.

Μήτρογλου, Μανιάτης και Χολέμπας έχουν τραβήξει αρκετό κουπί τον τελευταίο καιρό, αρχικά με τα συνεχόμενα ντέρμπι (Παναθηναϊκός, Μπενφίκα, ΠΑΟΚ) και στη συνέχεια με τα δύο μπαράζ απέναντι στη Ρουμανία.

Ενόψει του αγώνα με την Παρί στην Γαλλία την ερχόμενη Τετάρτη (27/11), ο Μίτσελ αποφάσισε να τους δώσει ανάσες και να μην τους πάρει μαζί του στην Κομοτηνή. Στην αποστολή για το ματς με τον Πανθρακικό (23/11, 19:30) δεν θα είναι ούτε ο Σιόβας που έκανε ατομικό στην σημερινή προπόνηση.

Αντίθετα για πρώτη φορά θα βρεθεί σε αυτή ο Μιγκέλ Τόρες, επανέρχεται ο Βάις που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ- παρά την απουσία του Μήτρογλου- ο Μίτσελ δεν συμπεριέλαβε τον Στέποβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Μασάντο, Μανωλάς, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Τόρες, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Στο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ, πέρα από την αποστολή αναφέρεται:

''Την τελευταία τους προπόνηση, πριν το αυριανό ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Το βάρος έπεσε στην τακτική, τις στημένες φάσεις και η δουλειά επικεντρώθηκε επάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία.

Κανονικά γυμνάστηκε ο Μασάντο, θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δημήτρης Σιόβας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ