ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκάθαροι στον Ολυμπιακό για τον Μολέντο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Από τον Ολυμπιακό προκύπτει ότι δεν έγινε καμία προσπάθεια απόκτησης του Μολέντο από τον Παναθηναϊκό. Κοντά στην επιστροφή του στην Φεϊρένσε ο Καραμάνος.

Ένας χαμός επικρατεί από το πρωί της Τετάρτης (17/1) γύρω από τον Μολέντο και την “πρόταση του Ολυμπιακού”, σύμφωνα με τα όσα προέκυπταν από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Οι πληροφορίες από το “στρατόπεδο” του “τριφυλλιού” έκαναν λόγο για επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού συν τον Καραμάνο δανεικό εώς το καλοκαίρι.

Oι “ερυθρόλευκοι” μέσω του Κώστα Καραπαπά διέψευσαν ότι έχει γίνει κάποια κίνηση προς την πλευρά του Παναθηναϊκού για τον Βραζιλιάνο αμυντικό και η αλήθεια είναι ότι και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια διαφορετική ενημέρωση από πλευράς Ολυμπιακού.

Δεν επιβεβαιώνεται με λίγα λόγια από την πλατεία Αλεξάνδρας ότι οι Πειραιώτες κινήθηκαν για την απόκτησή του. Να θυμίσουμε ότι πριν από τα Χριστούγεννα που είχε ακουστεί πάλι ότι ο Ολυμπιακός είχε κάνει μία ερώτηση προς τον Παναθηναϊκό για τον Μολέντο και το διέρρεε μεταξύ άλλων και η πλευρά του ποδοσφαιριστή, αυτό που έβγαινε από την ΠΑΕ ήταν ότι δεν είχαν πρόθεση να “χτυπήσουν” παίκτη των “πρασίνων”.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Τάσο Καραμάνο που μπλέχτηκε το όνομά του στο σενάριο με τον Μολέντο, φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη εδώ και δύο-τρεις μέρες με ομάδα από την πορτογαλική λίγκα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στην Φεϊρένσε μετά το εξάμηνο πέρασμά του από την Ρίο Άβε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ