ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκαθαρίζουν τα δρομολόγια των δανεικών

Ξεκαθαρίζουν τα δρομολόγια των δανεικών
INTIME SPORTS

Ανοιχτές υποθέσεις υπάρχουν στον Ολυμπιακό στο μέτωπο των δανεικών, οι οποίες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στο προσεχές διάστημα. Σε άμεση συνάρτηση οι περιπτώσεις Πελέ και Διαμαντάκου.

Δεν έχει πολλά πράγματα να κάνει ο Ολυμπιακός ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Τα στελέχη της ΠΑΕ αλλά και ο κόουτς Μίτσελ ρωτήθηκαν κατ' επανάληψη τον τελευταίο μήνα σχετικά με τις πιθανές κινήσεις του συλλόγου μεταγραφικά, ωστόσο η απάντηση ήταν πάντα η ίδια.

Πρώτο μέλημα είναι να κρατήσουν οι "ερυθρόλευκοι" τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές τους στην ομάδα και αν υπάρξει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση για προσθήκη, τότε θα πράξουν ανάλογα. Ο Ισπανός τεχνικός άφησε ένα παραθυράκι ανοιχτό για μια "ευχάριστη έκπληξη", ωστόσο μέχρι στιγμής μόνο η περίπτωση Πελέ μοιάζει ξεκάθαρη για τον Ολυμπιακό.

Υπάρχει και το σενάριο επιστροφής του Δημήτρη Διαμαντάκου από τον Εργοτέλη, δίχως όμως η απόφαση να είναι οριστική, ενώ ο Τάσος Αυλωνίτης θα παραμείνει στον Πανιώνιο μέχρι το καλοκαίρι, όταν και θα ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν αποχωρήσεις. Ο Καρλ Μετζανί θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του, πιθανότατα στο Σαμπιονά, αφού στους Πειραιώτες δεν έχει πλέον χρόνο συμμετοχής και φοβάται πως αυτό θα του στοιχίσει τον αποκλεισμό του από την αποστολή της Εθνικής Αλγερίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 στην Βραζιλία.

Εφόσον οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του Πελέ, τότε Εντινγκά ή Γιαταμπαρέ θα αποχωρήσουν με πιθανότερο τον δεύτερο. Ο Κογκολέζος χρησιμοποιείται από τον Μίτσελ σε ειδικές καταστάσεις, αντίθετα από τον 24χρόνο άσο από το Μάλι που δείχνει εκτός κλίματος. Ο Γιαταμπαρέ αν εντέλει παραχωρηθεί δανεικός, μπορεί να επιστρέψει μόνο στην Μπαστιά, ομάδα από την οποία αποκτήθηκε.

Ανάλογη είναι η περίπτωση του Μάρκο Στσέποβιτς που δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής. Η υπόθεση του είναι σε συνάρτηση με αυτή του Δημήτρη Διαμαντάκου. Εφόσον αποφασίσει ο Μίτσελ την επιστροφή του 20χρονου στράικερ τον Γενάρη, τότε ο Σέρβος είναι πιθανό να πάει δανεικός για να πάρει ματς στα πόδια του. Μπορεί να το κάνει όμως μόνο για την Παρτίζαν, με την οποία αγωνίστηκε στα προκριματικά του Champions League πριν μεταπηδήσει στους "ερυθρόλευκους".

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος είναι βέβαιο πως θα επιστρέψει, αφού ο δανεισμός του στην Άουγκσμπουργκ πήγε στράφι καθώς είχε μηδαμινό σχεδόν χρόνο συμμετοχής. Στον Πανιώνιο δεν θα πάει (οι Νεοσμυρνιώτες αποφεύγουν πλέον τους δανεικούς από Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό λόγω αντιδράσεων των οργανωμένων), ο Άρης ενδιαφέρεται ζεστά, όπως και ο Πλατανιάς αλλά και 3-4 ακόμη ομάδες της Super League. Ήξεις αφήξεις για τον 23χρονο εξτρέμ.

Θολό παραμένει το τοπίο και με τον Τομάς Ντε Βινσέντι, που δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιώργος Δώνης θα τον ήθελε στον ΑΠΟΕΛ , ωστόσο υπάρχει και το ενδεχόμενο του εξωτερικού για τον Αργεντίνο άσο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ