ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξαναπήγε στο Ρέντη ο Βρέντζος

Ξαναπήγε στο Ρέντη ο Βρέντζος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Βρέντζος βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και παρακολούθησε την προπόνηση. Σήμερα (30/12, 11.00) η προγραμματισμένη τακτική γενική συνέλευση της ΠΑΕ και μεταξύ άλλων θα ανακοινωθεί η εκλογή νέου μέλους του Δ.Σ.

Τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη επισκέφθηκε για ακόμη μία φορά ο Γιάννης Βρέντζος. Χωρίς να έχει διαρρεύσει το παραμικρό για το αν είχε συνάντηση με τον Μπέντο ή όχι, το μυαλό όλων πήγε στο γεγονός ότι μόνο τυχαία δεν μπορεί να ήταν η παρουσία του στο προπονητικό κέντρο.

Δεν επιβεβαιώνεται πάντως κάποιο τετ α τετ με τον Πορτογάλο τεχνικό ή τουλάχιστον δεν συνέβη τίποτα μπροστά στα μάτια των ποδοσφαιριστών.

Από εκεί και πέρα, από το λιμάνι διέρρεαν προς τον Τύπο από το απόγευμα της Πέμπτης (29/12) ότι "δεν υπάρχει θέμα απόκτησης επιθετικού αυτή τη στιγμή ή σε οποιαδήποτε άλλη θέση". Προφανώς για να ηρεμήσει λίγο και ο κόσμος με την ιστορία του Ανσαριφάρντ.

Αυτό που έχει σημασία για τον Πορτογάλο είναι ότι πριν καλά-καλά μπει ο Ιανουάριος έχουν αποχωρήσει δύο από τους πέντε που είχε βάλει στην transfer list. Ο Σιόβας συνεχίζει δανεικός στην Λεγκανές και ο Τσιμίκας δανεικός στην Έσμπιεργκ. Ίσως την επόμενη εβδομάδα να ακολουθήσει ο Ζντιέλαρ που έχει κάποιες προτάσεις από την Κύπρο.

Από το περιβάλλον του Μπέντο δεν προκύπτει κάτι σε ό,τι έχει να κάνει με την ενίσχυση του Ολυμπιακού. Ή για να ακριβολογούμε, δεν δείχνει και καμιά διάθεση π.χ. να "καίγεται" για στόπερ, για μία θέση που βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων τα τελευταία δύο χρόνια.

Για παράδειγμα, είχε γίνει ολόκληρη κουβέντα πριν από λίγο καιρό για τον "αντι-Σιόβα". Ότι θα μπορούσε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος να έχει αυτόν τον ρόλο. Τελικά, ο Μπέντο ζήτησε από τον πιτσιρικά Δημήτρη Νικολάου που ανεβοκατέβαινε στην πρώτη ομάδα και στην Κ20, να μην το κουνάει πλέον από τις προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας και να παίξει κατά κάποιο τρόπο τον ρόλο του Σιόβα.

Από την άλλη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις με κυρίαρχο θέμα τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος έχει δεχτεί πρόταση από τον Ολυμπιακό γύρω στα 400 plus χιλιάδες ευρώ, αλλά ακόμα δεν είχε απαντήσει.

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

Στο μεταξύ, για σήμερα τις 11 το πρωί έχει προγραμματιστεί η τακτική γενική συνέλευση της ΠΑΕ, εκεί όπου υποτίθεται θα συζητιόταν η καλοκαιρινή παραίτηση του Γιάννη Βρέντζου από το πόστο του διευθύνοντα συμβούλου.

Ο Βρέντζος θα αναλάμβανε πόστο στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά δεν είχαν αίσιο τέλος οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από το fund που μετείχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Με λίγα λόγια, αναμένεται να μην γίνει δεκτή η παραίτηση του Βρέντζου, ο οποίος θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του όπως έκανε μέχρι και... χθες!

Επίσης θα συζητηθούν η έγκριση οικονομικών ζητημάτων, αλλά και η εκλογή νέου μέλους του Δ.Σ., με τον διευθύνοντα σύμβολο της "Θρύλος ΑΕ" και υπεύθυνο ακαδημιών Γιώργο Παύλου, να φέρεται ως ο βασικός υποψήφιος για να καλύψει τη θέση του Δ' Αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Θόδωρου Γιαννίκου που πλέον ανήκει στο δυναμικό της FIFA.

Μέσα στη μέρα θα υπάρχει σχετική ενημέρωση από τον Ολυμπιακό για τα όσα συζητήθηκαν στην τακτική Γ.Σ. της ΠΑΕ.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ρίχνουν τους μεταγραφικούς τόνους στο Λιμάνι
Ανακοίνωσε Σιόβα η Λεγκανές
Τα εισιτήρια με τον Αστέρα
"Θέλει να αγοράσει τον Κολοβό η Μέχελεν"
Η συγκινητική φωτογραφία του Μπουχαλάκη με τον μικρό Καρέλη
Μπλέκουν και Μαουρίσιο για Ολυμπιακό!
Διήμερο εξελίξεων για Ανσαριφάρντ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ